Житомирська районна федерація футболу отримала нового голову

2 березня 2017 року в приміщенні конференц-зали готелю «Україна» відбулись Загальні звітно-виборні збори Житомирської районної федерації футболу на яких було обрано нового Голову федерації. 

На збори прибули делегати від 20 команд району, представники обласної федерації футболу, громадськість, повідомляють у ЖРФФ.

На посаду Голови федерації претендували два кандидати: представник команди «Танкіст» Володимир Решотка та представник команди «Дангард» Олександр Курдюмов. У зв’язку з обранням Руслана Павлюка головою обласної федерації футболу він не висував свою кандидатуру на вибори. Після представлення кандидатами своїх програм відбулось голосування. Більшість присутніх проголосувала за кандидатуру представника команди «Танкіст».

Таким чином новим головою Житомирської районної федерації футболу став Володимир Решотка. З чим ми його щиро вітаємо. Першим заступником голови федерації обрано Дмитра Романюка, заступником голови Василя Городнюка.

За пропозицією нового голови Руслана Павлюка обрано почесним головою Житомирської районної федерації футболу, Руслана Маєвського почесним членом федерації.

Вже наприкінці березня представники команд зберуться для затвердження регламенту футбольного сезону 2017 року.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 07/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework