У Житомирі пройшов волейбольний турнір пам'яті Аркадія Зорі

Традиційно вже дванадцятий рік поспіль у Житомирі пройшов відкритий турнір з волейболу серед чоловічих команд, присвячений пам'яті Аркадія Зорі.

Упродовж двох днів, 4-5 березня, на базі спорткомплексу Житомирського національного агроекологічного університету команди Житомирщини змагалися за першість у турнірі. Зокрема, цьогоріч у фіналі грали: СК "Бердичів", ВК "Хорос", ВК "Біоресурс, ВК "Лугини", ВК "Ємільчино", ВК "ЖНАУ", ВК "Житомир", ВК "Житомирський агротехнічний коледж".

Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

У церемонії відкриття змагань взяли участь голова обласної ради, голова обласної Федерації волейболу Володимир Ширма, начальник управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь, ректор Житомирського національного агроекологічного університету Олег Скидан, проректор з науково-педагогiчної роботи, соцiального та гуманiтарного розвитку Мартинчук.

Під час урочистого відкриття змагань Володимир Ширма подарував усім капітанам волейбольні м'ячі та побажав командам перемоги у безкомпромісній боротьбі: «Бажаю усім волейболістам продемонструвати всю свою майстерність і талант. Переможцем стане тільки одна команда, тож нехай переможуть ті, хто справедливо на це заслуговує, хто найкраще підготувався і продемонструє всю силу спортивної волі і духу. Але, в будь-якому випадку, ви всі – вже переможці, бо даруєте своїм вболівальникам море позитиву».

За результатами змагань перемогу і кубок здобула СК «Бердичів».

Довідково. Аркадій Зоря був відомим громадським і політичним діячем, обіймав посаду директора Житомирського агротехнічного коледжу. Доклав багато зусиль для розвитку волейболу в Житомирській області. За його керівництва волейбольна команда навчального закладу неодноразово виборювала призові місця на різних турнірах, що проходили серед вищих навчальних закладів агропромислового комплексу.

Всі новиини Житомира

Последнее изменение Четверг, 09/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework