×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Малині відсвяткували День скакалки

«День скакалки» пройшов на базі Малинського міського ліцею, ініціатором та організатором став Малинський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Юнаки та дівчата віком від 15 до 18 років  виконували  стрибки через коротку скакалку за 15 сек.: індивідуальні та в парах, а також через довгу скакалку за 30 сек.

Про це повідомляє департамент сім’ї, молоді та спорту.

Надія Ходимчук  із 26 групи стала кращою серед дівчат. ЇЇ результат 54 стрибки. Відразу три спортсменки: Ганна Дідківська  (26 група), Анастасія Костюченко (16 група), Олена Сьомко (19 група) – показали однаковий результат – 46 стрибків. Вони на другому місці. Третьою була Вікторія Очаківська (45 стрибків).

Василь Мойсеєнко (15 група) виконав  51 стрибок і став переможцем серед юнаків. У другого призера Владислава Дехтяренко (35 група)  48 стрибків, а Роман Винтоник із 16 групи з результатом 43 стрибка на третій сходинці п’єдестала пошани.

У парних змаганнях кращими були дівчата з 19 групи: Олена Сьомко та Аліна Сак.

У стрибках через довгу скакалку перемогу святкували Надія Ходимчук і Ганна Дідківська серед дівчат,  та Василь Мойсієнко і Максим Фалінський серед юнаків.

n1510141037

n1510141037 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework