Юні спортсмени Житомирщини, окрім медалей, отримали перепустку на Чемпіонат України з легкої атлетики. ФОТО

11‒12 квітня на легкоатлетичному манежі Центрального стадіону Житомира відбулися змагання Чемпіонату міста з легкої атлетики серед юнаків та дівчат.

Одночасно з ними була проведена спартакіада школярів. Між собою змагалися понад 400 спортсменів із Житомира та області. Зокрема, до міста завітали легкоатлети з м. Новограда-Волинського, м. Бердичева, м. Чуднова та смт. Першотравенська. А честь Житомира захищали учні з 24 шкіл міста.

Юнаки та дівчата змагалися у таких видах легкої атлетики: стрибки у довжину, штовхання ядра, спортивна ходьба та біг на дистанцію: 100; 200; 400; 800 метрів та 1,5; 2; 3 кілометри. Оскільки зараз Центральний стадіон міста реконструюється і не було можливості провести Чемпіонат на вулиці, то він відбувався на легкоатлетичному манежі, усередині приміщення.

«Дякуємо нашим гостям, що вони постійно заїжджають до нас на змагання. Це тренери і спортсмени високого рівня, які користуючись нагодою, показують своїх вихованців на наших змаганнях. Цього разу спортсмени продемонстрували високий рівень підготовки. Зокрема, порадувала результатами наша житомирська команда СДЮШОР. Вона є найкращою спортивною школою в місті та області. Єдина в області має статус школи олімпійського резерву. Тримаємо марку, працюємо на результат. Спортсменів і тренерів, які цими днями завітали на змагання, запрошую знову і знову до нас», — сказав Анатолій Малівський, головний суддя змагань, майстер спорту СРСР, Президент федерації легкої атлетики міста Житомира.

Юним спортсменам було приємно отримувати нагору від відомих майстрів спорту Житомирщини: Олени Ніколайчук, яка нещодавно була директором СДЮШОР, а зараз працює в одній із загальноосвітніх шкіл Житомира, Сергія Єдинача, провідного спеціаліста у штовханні ядра, диску, метанні списа, Юрія Ніколайчука, вчителя, який курує методичну раду серед вчителів фізкультури в місті Житомирі. Також переможців нагороджувала Інна Євсеєва, майстер спорту міжнародного класу, Президент федерації легкої атлетики Житомирської області.

Переможці Чемпіонату з легкої атлетики не лише отримали залужені нагороди, а й отримали можливість позмагатися на Чемпіонаті України з легкої атлетики, що відбудеться 25‒27 квітня у м. Кропивницькому. 

Катерина Дейнека

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 12/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework