Голова Житомирської обласної федерації футболу став членом Виконкому ФФУ

Голову Житомирської обласної федерації футболу Руслана Павлюка обрано до виконавчого комітету Федерації футболу України.

У п’ятницю, 14 квітня, у столичному Будинку футболу відбувся XIX черговий Конгрес Федерації футболу України, повідомляє прес-служба ЖОФФ. 

У засіданні Конгресу ФФУ взяли участь понад 40 запрошених гостей, зокрема, регіональний директор ФІФА з питань європейських асоціацій Бйорн Вассалло, начальник Відділу міжнародних відносин УЄФА Єва Паск’є, почесний президент ФФУ, віце-президент УЄФА Григорій Суркіс, віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленко, міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, голова Комітету Верховної Ради з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Артур Палатний та інші.

Першим пунктом порядку денного вищого органу управління ФФУ стало затвердження змін у складі членів національної асоціації. Відповідно до рішення Конгресу, зі складу ФФУ виключено Тернопільську обласну федерацію футболу. У постійні члени ФФУ прийнято громадську організацію «Федерація футболу АР Крим» та громадську спілку «Тернопільська обласна федерація футболу», а в асоційовані члени ФФУ – громадську організацію «Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу».

Зазнав кадрових змін і Виконавчий комітет Федерації футболу. Делегати Конгресу проголосували за дострокове припинення повноважень членів Виконкому ФФУ Олександра Коцюбка, В’ячеслава Богуна, Олега Анпілогова, Віктора Гайворонського, Анатолія Тимощука та Володимира Мариновського. У свою чергу, новими членами Виконкому стали Руслан Павлюк, Андрій Гордєєв, Євген Красніков, Максим Єфімов та Роман Зозуля.

Також Конгрес ФФУ ухвалив рішення, згідно з яким діяльність федерації приведено у відповідність до закону України «Про громадські об’єднання». В результаті зміни організаційно-правової форми, Федерація футболу України перестала функціонувати як громадська організація та працюватиме заради розвитку вітчизняного футболу у якості громадської спілки.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Суббота, 15/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework