Володимир Решотка: «Я дуже радий, що до нашої футбольної родини Житомирського району приєдналися нові команди, які не грали в минулому році!»

У приміщенні Житомирської районної ради 27 квітня відбулися Загальні збори Житомирської районної федерації футболу. Керівництво федерації та представники футбольних команд зібралися, аби затвердити Регламент Чемпіонату та Першості Житомирського району 2017 року та провести жеребкування.

На початку заходу зі вступним словом виступив Володимир Решотка, голова районної федерації футболу: «Щиро вітаю усіх присутніх. Так приємно знову бачити знайомі обличчя. Радий, що майже усі футбольні команди, які грали минулого року, продовжують займатися улюбленою справою, знаходять час, сили та можливості для тренувань. Ви — справжні молодці, адже зберегли свої колективи, залишаєтесь відкритими для нової інформації, прагнете розвитку, готові підкорювати нові вершини!».

На зборах були присутні: перший заступник голови Житомирської районної федерації футболу Дмитро Романюк, заступник голови Житомирської федерації футболу Василь Городнюк та головний суддя змагань Василь Бабій.

Під час розгляду порядку денного було вирішено затвердити регламент минулорічного розіграшу, оскільки кількість команд цього року така ж, як і в 2016. У Вищій лізі гратимуть 12 команд, у Першій лізі — 15 команд. У новому футбольному сезоні не буде змагатися лише ФК «Кристал» (смт. Озерне). Натомість додалося дві нових команди: ФК «Троянів» (с. Троянів) та ФК «Леви Крошу» (с. Оліївка).

У результаті жеребкування стало відомо, які команди зіграють між собою, змагаючись у Чемпіонаті та Першості. Отож, у першому турі Вищої ліги гратимуть:

– ФК «Кодня» (с. Кодня) — ФК «Танкіст» (смт. Новогуйвинське);
– ФК «Чайка» (с. Глибочиця) — ФК «Олімпік» (с. Слобода/Зарічани);
– ФК «Дангард» (с. Тетерівка) — ФК «Квара» (с. Камʼянка);
– ФК «Довжик» (с. Довжик) — ФК «Метеор» (с. Василівка);
– ФК «Левків» (с. Левків) — ФК «Вертокиївка (с. Вертокиївка);
– ФК «Лука-Агро» (с. Лука) — ФК «Пак-Трейд» (с. Висока Піч).

У першому турі Першої ліги гратимуть:
– ФК «Троянів» (с. Троянів) — ФК «Сінгури» (с. Сінгури);
– ФК «Енергія» (с. Гадзинка) — ФК «Актив» (с. Слобода-Селець);
– ФК «Хімік» (с. Клітчин) — ФК «Перемога» (с. Садки);
– ФК «Дениші» (с. Дениші) — ФК «Вереси» (с. Вереси);
– ФК «Колос» (с. Іванівка) — ФК «Нива-Екстрім» (с. Іванівка);
– ФК «Станишівка» (с. Станишівка) — ФК «Лісник» (с. Березівка);
– ФК «Леви Крошу» (с. Оліївка) — ХСК «Кіфа» (м. Житомир);

На жаль, поки не знайшлося команди-суперника для ФК «Зоря» (с. Оліївка), адже у Першій лізі виявилася непарна кількість учасників. Проте, футболісти ще не втратили шансу пограти у новому сезоні: якщо до середини наступного тижня для спортсменів з Оліївки знайдеться футбольна команда, з якою можна буде зіграти, то ФК «Зоря», разом із новоспеченим конкурентом, зможуть приєднатися до нового футбольного сезону.

Наприкінці заходу Володимир Решотка наголосив: «Я дуже радий, що до нашої футбольної родини Житомирського району приєдналися нові команди, які не грали в минулому році. У новому сезоні бажаю футболістам блискучих перемог, вдалих ігор і гарних результатів. Запрошую усіх присутніх цієї неділі об 11:00 годині до смт. Новогуйвинське, на стадіон ″Танкіст″, де відбудеться важлива подія: Відкриття нового футбольного сезону Чемпіонату та Першості з футболу 2017 року, матчем за Суперкубок Житомирського району з футболу 2017, між минулорічними Чемпіоном ФК ″Танкіст″ та Володарем кубку ФК ″Дангард″».

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

 

 

 

 

 

Последнее изменение Суббота, 29/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework