У селі Садки футбольні команди вперше змагалися за Кубок пам’яті та примирення

Кубок пам’яті та примирення–2017 з футболу відбувся 9 травня на футбольному стадіоні в с. Садки Житомирського району. Участь у змаганнях взяли чотири футбольні команди: ФК «Нива-Екстрим» (с. Іванівка), ФК «Перемога» (с. Садки), ФК «Метеор–2» (с. Василівка) та ФК «Вимпел» (с. Гута-Юстинівка, Червоноармійський район).

Організатором Кубку пам’яті та примирення виступила Житомирська районна федерація футболу за підтримки сільського голови с. Садки Михайла Яромова. Захід приурочений 72–й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. На відкритті змагань були присутні: голова житомирської районної федерації футболу Володимир Решотка, сільський голова с. Садки Михайло Яромов та пастор християнської церкви «Перемога» (с. Садки) Віталій Балаклієць.

«Дуже приємно, що у цей святковий день ми згадуємо та пам’ятаємо тих, хто віддав своє життя у роки Другої світової війни, а також шановних ветеранів, які ціною свого здоров’я вибороли для нас мир. Сьогоднішній Кубок пам’яті та примирення з футболу— це данина пошани та вдячності цим мужнім людям! Дякую сільському голові с. Садки Михайлу Валентиновичу за хорошу організацію заходу та гостинний прийом футбольної спільноти.

Чесно кажучи, я не очікував сьогодні побачити таке гарне поле. Думаю, що сьогоднішній Кубок ми зробимо традиційним і будемо проводити його щороку. Бажаю усім гарної гри. Нехай переможе найсильніший!», — зазначив Володимир Решотка.

«Шановні гості та односельчани, від імені територіальної громади Садківської сільської ради щиро вітаю вас зі святом перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Бажаю побільше спортивних перемог, міцного здоров’я і здійснення мрій, а головне — мирного неба!», — привітав присутніх Михайло Яромов.

Після цього капітан ФК «Перемога» Іван Куприненко вручив сільському голові подарунок — шарф для вболівальників збірної України з футболу. «У нашому районі дуже мало таких голів сільських рад, які підтримують свої місцеві футбольні команди і вкладають так багато сил для їх розвитку, як це робите ви, Михайле Валентиновичу. Ваша допомога для нас дуже важлива, ми її постійно відчуваємо», — сказав футболіст.

У своєму виступі пастор християнської церкви «Перемога» процитував слова мудрого царя Соломона із біблійної притчі: «Підготовлений кінь на день бою, але перемога від Господа! Сьогодні багато відомих людей прихиляють свої коліна перед Творцем неба і землі, дякуючи йому за перемоги. Подякуймо і ми Господу за усі перемоги в нашому житті, наших родинах і нашій країні! Також у День перемоги я вручаю футбольній команді «Перемога» села Садки м’яч, на якому особисто розписався Олег Блохін!».

За результатами змагань, всі команди отримали свої нагороди від Житомирської районної федерації футболу, а переможні місця у Кубку пам’яті та примирення–2017, розділилися наступним чином:

І місце — ФК «Нива-Екстрим»;
ІІ місце — ФК «Перемога»;
ІІІ місце — ФК «Вимпел».

 

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 10/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework