×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Новоград-Волинці повернулися із найбільших представницьких змагань із карате

Об’єднана команда клубу карате «Січ» із Новоград-Волинського, до складу якої увійшли вихованці відділення карате ДЮСШ та ФСТ «Спартак», посіла 12 загальнокомандне місце на турнірі «SANKER CUP», у якому взяли участь спортсмени 52 клубів із 8 країн.

Одні з найбільш представницьких змагань із карате, що проводяться на теренах Східної Європи, відбулися у Мінську 3-5 жовтня.

Про це повідомляє «Звягель».

Участь у білоруському турнірі цього разу взяли три українські клуби: два — з Харківщини й один — із Новограда. Команда звягельчан у складі дев’яти спортсменів здобула два перших місця, одне — друге і два — третіх.
Переможцями стали Мар’ян Парадівський (у розділі ката — виконання техніки) і Дмитро Іванов (у категорії 12-13 років, понад 52 кг).
Друге місце — у Тетяни Тушницької. Обидва третіх місця, але в різних категоріях, записав до активу Владислав Гаврилюк.
Тренер клубу «Січ» Вадим Рибачок також відзначив старання наймолодшого спортсмена клубу — восьмирічного Влада Трушковського, котрий завершив перемогами поєдинки на перших трьох етапах, проте поступився у півфіналі і бою за третє місце, і, на жаль, у призери не потрапив.
Загалом учасниками турніру стали півтисячі спортсменів із Білорусі, України, Росії, Ізраїлю, Сербії, Казахстану, Латвії та Іраку.

n2010141096

n2010141096 1

Последнее изменение Понедельник, 20/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework