В суботу ФК «Полісся» приймає в Житомирі сімферопольську «Таврію»

У суботу, 27 травня, футбольний клуб "Полісся" прийматиме в Житомирі першого чемпіона незалежної України - сімферопольську "Таврію".

Матч відбудеться в рамках 19 туру аматорського чемпіонату України з футболу і стане передостаннім домашнім поєдинком нашої команди в нинішньому аматорському сезоні.

Матч на стадіон "Колос" Житомирського агротехнічного коледжу (вул. Покровська, 96) розпочнеться о 16.00. Запрошуємо всіх підтримати ФК "Полісся". Квитки на матч можна буде придбати перед водом на стадіон. Вартість - 20 гривень. Також цього разу всі, хто придбає квиток, візьмуть участь у розіграші цінних подарунків, який відбудеться в перерві матчу.

Чемпіонат України серед аматорів, 19 тур
27.05.2017, Житомир, стадіон "Колос"

ФК "Полісся" (Житомир) - ФК "Таврія" (Сімферополь)
початок - 16.00

ФК "Таврія" - іменитий та відомий в Україні клуб, перший чемпіон незалежної України, володар кубку України 2010 року. У 2014 році клуб припинив своє існування у зв'язку з анексією Криму Росією. Але в 2016 році був відновлений і зараз грає в групі 2 чемпіонату України з футболу серед аматорів та проходить атестацію в ІІ лігу ПФЛ.

Тимчасово "Таврія" базується в Бериславі, Херсонської області, де на стадіонi «Машинобудівник» грає свої домашні матчі.

Житомиряни вже зустрічалися з "Таврією" восени, мінімально обігравши сімферопольців на їх полі. Загалом "Таврія" не надто вдало почали сезон в аматорах, опинившись після І кола в групі аутсайдерів. Але вже у весняній частині чемпіонату "Таврія" почала демонструвати серйозні успіхи, обігравши навіть лідерів сезону - харківський "СолліПлюс", "Єдність" (Плиски) та зігравши внічию із "Таврією-Скіф" з Роздолу.

На даний момент сімферопольські футболісти всього на одне очко відстають від ФК "Полісся". Відтак у Житомирі обидві команди боротимуться за місце у першій п'ятірці групи.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 23/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework