У Житомирі борці з усієї України змагатимуться за участь у світових змаганнях

Найкращі борці з усіх куточків країни впродовж чотирьох днів змагатимуться на Чемпіонаті України з греко-римської, вільної і жіночої боротьби. Змагання такого рівня вперше проходять на теренах Житомирщини і чемпіонат є унікальним, оскільки поєднав всі види боротьби.

Відкрив змагання наш земляк, срібний призер Олімпійських Ігор 2016 року з боротьби вільної Валерій Андрійцев, передає прес-служба обласної ради.

В урочистому відкритті, що відбулось 7 червня, взяли участь заступник Міністра молоді і спорту Микола Даневич, перший заступник голови Сергій Крамаренко, заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, заступник міського голови Дмитро Ткачук.

Сергій Крамаренко привітав спортсменів і побажав справедливих і чесних змагань.

«Велика честь для Житомирщини приймати Чемпіонат України, переможці якого представлятимуть нашу країну на Чемпіонаті світу в Парижі. Багато наших земляків вже ставали переможцями у міжнародних змаганнях. Тож бажаю учасникам чемпіонату рівної, чесної і відвертої боротьби, і нехай переможуть найсильніші та підтвердити це звання на світовому рівні», - сказав Сергій Крамаренко.

На Чемпіонаті, що триватиме 6-9 червня, змагатимуться жінки й чоловіки в різних вагових категоріях. Серед учасників Чемпіонату – майстри спорту міжнародного класу, призери та чемпіони Європи і Світу, призери та учасники Олімпійських ігор.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 07/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework