У неділю ФК «Полісся» зіграє останній домашній матч сезону з МФК «Первомайськ»

У неділю, 11 червня, в Житомирі відбудеться поєдинок 21 туру аматорського чемпіонату України з футболу.

ФК "Полісся" на стадіоні Агротехколеджу прийматиме одного з аутсайдерів - МФК "Первомайськ". Для житомирян цей матч стане не лише останнім домашнім поєдинком в нинішньому сезоні, а й, цілком ймовірно, останнім домашнім поєдинком у статусі аматорського колективу. Запрошуємо усіх вболівальників прийти і підтримати нашу команду!

Вхід за квитками, які можна буде придбати в день матчу біля стадіону.

Легким поєдинок для ФК "Полісся" не буде. Хоч "Первомайськ" зараз є аутсайдером групи 2, але гості можуть бути серйозними суперниками - нічия з тим же харківським "Металістом1925" у 16 турі це яскраво показує. Тоді харків'яни змогли врятуватися від поразки лише на 94 хвилині матчу. Та й в І колі житомиряни не могли обіграти "Первомайськ" на виїзді, завершивши поєдинок внічию 1:1

Разом з тим в звітному матчі житомирянам потрібна лише перемога. Не лише аби зберегти шанси на місце в першій четвірці, й щоб порадувати вболівальників в останньому домашньому матчі сезону. І це завдання для підопічних Ігоря Левицького цілком реальне. Після невдалого старту в ІІ колі, зараз команда набрала оптимальну форму, навіть попри останню поразку від "Вікторії". Та й в Житомирі ФК "Полісся" демонструє гарні результати, що яскраво довели перемоги над "Квадро" та сімферопольською "Таврією".

Всі Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 08/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework