Збірна команда 95 бригади здобула перше місце на чемпіонаті з волейболу серед бригад ВДВ України

  На базі 25 бригади Високомобільних десантних військ Збройних Сил України відбувся чемпіонат з волейболу серед бригад ВДВ Украъни. До чемпіонату долучилися 6 команд. Збірна команда 95 бригади також прийняла участь у чемпіонаті з волейболу. Досить у запеклій та інтенсивній, проте доброзичливій боротьбі зустрілися спортсмени. 

  Слід зазначити, що кожна з команд показала досить високий рівень підготовки і здобути перемогу було досить не легко.

  Призові місця між учасниками чемпіонату з волейболу розподілилися наступним чином: почесне перше місце здобула команда 95 бригади, друге місце посіла команда 25 бригади, а третє місце виборола команда 199 навчального центру ВДВ. Переможців було нагороджено кубками, почесними грамотами та цінними подарунками.

 "Змагання пройшли на високому рівні, усі команди добре підготовлені та мають відмінну фізичну форму. Команда нашої бригади поступилася титулом чемпіонів, гравцям дружньої 95-ї бригади, але задоволення від гри з гідним суперником відтіснило сум поразки. Кожен з учасників змагань залишив спортивний майданчик задоволений грою та переповнений очікування наступного турніру", - зазначив начальник фізичної підготовки і спорту 25 бригади майор Дмитро Солошенко.

  Суддями змагань було відзначено кращих: а саме - медаль та грамоту «Найкращий нападник чемпіонату» отримав солдат Андрій Целіх, а титул «Найкращий тренер команди» здобув лейтенант Ігор Рибак, тренер команди 95 бригади. 

om 14071687 2

om 14071687 2 om 14071687 2 om 14071687 2

Всі Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework