Владислав Мазур мріє про великий спорт

  З початку цього року вихованець заслуженого тренера України Ігоря Лонського, студент четвертого курсу факультету фізичного виховання і спорту Житомирського державного університету імені Івана Франка Владислав Мазур встиг завоювати декілька золотих і срібну медалі. Так, у Запоріжжі, на командному чемпіонаті України з легкої атлетики, в якому взяли участь понад 400 спортсменів із усіх областей України й Туреччини, серед стрибунів у довжину Владислав здобув перше місце з результатом 7 метрів 65 сантиметрів. Свого суперника він випередив на 36 сантиметрів.

  У Луцьку, на VIII Всеукраїнській універсіаді з легкої атлетики, юнак першим розпочав змагання у секторі для стрибків у довжину та за підсумками став переможцем із результатом 8 метрів 6 сантиметрів. У командному чемпіонаті України, що відбувся нещодавно, Владислав став срібним призером. Перемога на молодіжному чемпіонаті України з легкої атлетики надала Владиславу право на участь у молодіжному чемпіонаті Європи з легкої атлетики. У цих змаганнях він також став переможцем.

  Владислав народився у Бердичеві. Закінчив місцевий коледж промисловості, економіки та права. Понад вісім років захоплюється легкою атлетикою. А раніше випробовував свої спортивні можливості у секторі для стрибків у висоту. Найкращий результат юнака — 2 метри 16 сантиметрів. Для юніорів це був на той час відмінний результат. Але за порадою свого тренера змінив напрямок підготовки.

  Невдовзі Владислава відібрали для участі у міжнародних змаганнях, що відбулися в Румунії. Минулого року, на початку літнього сезону, в Китаї виступив із результатом 7 метрів 80 сантиметрів. Нещодавно вихованець Ігоря Лонського переміг на чемпіонаті України з легкої атлетики, що відбувся у місті Кропивницькому Кіровоградської області.

  — Ігор Віталійович Лонський вважає, що мені притаманні від природи швидкість, потужний поштовх, — розповідає Владислав Мазур. — Нині у тренера серед його учнів я поки що єдиний стрибун у довжину. Отримую від цього велике задоволення. Вдячний своєму тренеру. Мрію про великий спорт.

Джерело: http://zhytomyrschyna.zt.ua

Всі Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework