Олег Авдиш про відроджений ФК "Полісся": "Буду радий, якщо нинішній клуб перевершить досягнення батька"

  Дебютний матч житомирського ФК "Полісся" в ІІ лізі України, який відбувся в Коростені, в суботу, 22 липня, проти вінницької "Ниви-В" відвідали понад 1000 вболівальників. Після 12 річної перерви Житомир таки повернувся на карту професійного футболу України.

  Серед почесних гостей цього історичного матчу був на трибунах і вболівав за житомирян Олег Авдиш, син Заї Зедовича Авдиша, багаторічного очільника та президента футбольного клубу «Полісся» (Житомир). Після матчу Олег поділився своїми враженнями про відроджену команду:

  - В першу чергу мені приємно, що великий футбол повернувся на Житомирщину. Це дійсно гарний хід. Як зі сторони влади, так і зі сторони всіх інших, причетних до клубу людей. Окрема подяка медіа. Видно, що місто живе футболом, люди починають знову ним цікавитися і приходити на стадіон. І хай поки Коростень - не рідне місто для житомирського клубу, але люди все рівно прийшли вболівати. Я знаю, що приїхало багато житомирян. Я теж вболіватиму за клуб всім серцем і прикладатиму зусилля зі свого боку як футбольний агент - у мене в клубі грає декілька футболістів. Якщо клубу потрібна буде моя допомога, то зроблю все від мене залежне. Щоб це "Полісся" було схоже на те, яке було колись.

  - Відчуваєте, що справа батька живе, чи зараз абсолютно нова сторінка історії перегорнута?

  - Це роблять інші люди, але я сподіваюся, що вони зроблять це не гірше. І я буду дуже радий, якщо вони зроблять це краще. 

  - Люди все рівно будуть порівнювати зі старим "Полісся"...

  - І я дуже сподіваюся, що ці порівняння будуть достойні як на користь того "Полісся". Тому що воно було достойне. Хоча було багато критики, я цього не заперечую, і в адресу клубу, і щодо методів роботи. Хоча з моєї сторони хвалити Заю Зедовича і не коректно, але ви можете спитати в будь-якого вболівальника про його відношення - це були люди футболу. Зараз трохи інший час, більше вирішує менеджмент. Я сподіваюся, що талант менеджменту, плюс талант футболістів та тренерського складу виведуть нинішнє "Полісся" спочатку на той рівень, на якому був клуб раніше, а потім і перевершить його.

Джерело: sportzt.com

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 26/07/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework