Бердичівлянин Роман Маркарян – Чемпіон України з боксу серед юніорів

  У Чернівцях завершився Чемпіонат України з боксу серед юніорів. У змаганнях взяли участь понад 260 боксерів з усіх областей України. Бердичів у змаганнях представляли вихованці ДЮСШ імені Віталія Лонського та Спортивного клубу «Крос» - Олег Трокоз (вагова категорія 46 кілограм) та Роман Маркарян (вагова категорія 60 кілограм). Тренери – Олег Сікорський та Ігор Сікорський.

  Олег Трокоз у першому поєдинку переміг Михайла Головчанського з Києва з рахунком 5-0, а у чвертьфінальному поєдинку наш земляк поступився майбутньому Чемпіону України – Андрію Лякішеву з Запоріжжя. У підсумку Олег Трокоз зайняв п’яте місце.

  Роман Маркарян у першому поєдинку переміг Іллю Деркача з Запоріжжя з рахунком 5-0. У наступному поєдинку бердичівський боксер отримав перевагу над Юрієм Захареєвим з Одеси з рахунком 3-2. За вихід у півфінал бердичівлянин змагався з Юрієм Оніщенком з Полтави і переміг з рахунком 5-0.

  У півфінальному поєдинку наш земляк з рахунком 5-0 переміг Антона Семенова з Києва. А у фінальному поєдинку Роман Маркарян впевнено з рахунком 5-0 переміг Максима Дзюбейла з Черкас та став Чемпіоном України з боксу серед юніорів.

Джерело: rio-berdychiv.info

Всі Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework