Житомирські поліцейські охорони стали бронзовими призерами відомчих автоперегонів

  Загальнокомандне третє місце у всеукраїнських автозмаганнях зайняли представники Управління поліції охорони в Житомирській області. Житомирянин також здобув срібну перемогу в особистій першості.

   Змагання зі швидкісного маневрування серед працівників територіальних підрозділів поліції охорони Нацполіції України відбулися 9-10 серпня на Одещині. Загалом участь у них взяли 28 команд, до складу яких увійшли досвідчені водії-поліцейські. Серед них і команда Управління поліції охорони в Житомирській області.

  Власне змагання відбувалися на службових автівках. Упродовж автоперегонів вправні житомирські керманичі-правоохоронці показували високий рівень майстерності кермування в екстремальних умовах і досконале володіння технікою маневрування.

  Відтак за результатом змагань команда поліцейських-житомирян стала бронзовим призером всеукраїнських змагань. За персональними результатами срібним переможцем в особистій першості став старший сержант поліції УПО в Житомирській області Сергій Макурін.

  Бронзову перемогу поліцейські охорони присвячують своїм колегам, які допомагали готуватися до відповідальних змагань і відчутно підтримували упродовж автоперегонів.

  – Участь у такому масштабному заході уже додає впевненості у собі і своїх силах. А це важливо для ефективного виконання повсякденних службових завдань. Цікаво випробувати себе у змаганнях і переконатися, що готовий до роботи в екстремальних ситуаціях, - прокоментував інший учасник житомирської команди старший сержант поліції Олександр Кравчук.

Управління поліції охорони в Житомирській області

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework