×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирянин став бронзовим призером чемпіонату Європи з кікбоксингу WAKO

Житомирський кікбоксер Володимир Демчук на прізвисько «Дядя Вова» у ваговій категорії до 67 кілограм став бронзовим призером чемпіонату Європи з кікбоксингу WAKO, який 20-26 жовтня 2014 року відбувся у місті Більбао Країни Басків (Іспанія). Загалом турнір зібрав збірні команди з 41 країни Старого світу.

Про це повідомляє  "Спортивний Житомир".

У першому колі змагань жереб звів Володимира з місцевим бійцем Кріштіаном Ріверою - переможцем чемпіонату Іспанії 2014 року. Але, не зважаючи на шалену підтримку трибун, у жорстокому протистоянні з різноголосом суддівських рішень перемогла Україна.

У другому колі наступним  суперником став поляк  Міхаель Горбачевскі: суперник щосекунди пресингував, наносячи неймовірну кількість ударів, але Володимир вчасно зустрічав суперника та повністю контролюючи ситуацію в ринзі одноголосним рішенням здобув чергову перемогу. У півфіналі на нього вже очікував представник сусідньої Білорусі Андрій Хомяк. Цей бій  без перебільшення можна назвати прикрасою турніру: напружуючи по ходу поєдинку всі сили,  наш земляк не зміг здолати опір білоруса та виборов бронзову нагороду чемпіонату.

Володимир Демчук(за прізвиськом«Дядя Вова») - заслужений майстер спорту України, 1988 року народження, випускник факультету фізичного виховання і спорту Житомирського державного університету імені Івана Франка, вихованець ЖДЮСШ «Авангард» Житомирської обласної ради, представляє фізкультурно-спортивне товариство „Україна”,  тренується під керівництвом Заслуженого тренера України В’ячеслава Гопанчука.  Нагадаємо що у жовтні 2013 року він єдиний з українських кікбоксерів виборов нагороду на Всесвітніх Іграх бойових мистецтв у Санкт-Петербурзі (Росія).

n2710141205

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework