На рингу зійшлися юні боксери із команд міст Житомира та Миколаєва. ФОТОРЕПОРТАЖ

  У самому центрі Житомира, на вулиці Михайлівській, 26 серпня відбулася матчева зустріч з боксу між командами міста Житомира (СК «Ринг») та Миколаєва. Захід організовано з нагоди 26-ї річниці Незалежності України.

  «Я бажаю усім учасникам перемоги. Окремо хочу подякувати організаторам — талановитим спортивним менеджерам, завдяки яким бокс на Житомирщині розвиватиметься й надалі», — зазначив під час відкриття матчевої зустрічі Олексій Ясюнецький, керівник апарату Житомирської ОДА.

  «Дякую спортсменам з міста Миколаєва, що приїхали до Житомира, аби разом з нами відзначити це свято боксу. Зараз на ринзі стоять діти. Вони — майбутнє нашого українського боксу. Це маленькі, юні спортсмени, але дуже талановиті, наполегливі та старанні. Шановні присутні, сьогодні ви побачите справжній бокс, я впевнений, що наші спортсмени його покажуть. Учасникам бажаю обійтися без травм, а вам, дорогі глядачі, зичу, щоб ви насолодилися цим дійством», — сказав у вітальному слові президент СК «Ринг» Олександр Козицький.

  Зазначимо, що участь у матчевій зустрічі взяли 22 боксера — юнаки та юніори віком від 10 до 14 років. Крім спортсменів із Житомира та Миколаєва були і представники Львівської та Хмельницької областей.

boks 2 boks 2 boks 2 boks 2 boks 2 boks 2 boks 2 boks 2 boks 2 boks 2 boks 2 boks 2 boks 2 boks 2 boks 2 boks 2 boks 2 boks 2 boks 2

boks 2

boks 2 boks 2

Катерина Дейнека

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework