Студент ЖНАЕУ – Чемпіон світу з греко-римської боротьби серед кадетів

   З 4 по 10 вересня 2017 р. в м. Афіни (Греція)  проходить Чемпіонат світу з греко-римської боротьби серед кадетів.  Змагання у рамках світової першості  розпочали представники греко-римського стилю, продовжують дівчата, а у заключні дні медалі розіграють  вільники. 

  Кадетський чемпіонат Світу, як і до цього чемпіонат Європи проходить у форматі, відмінному від інших змагань UWW. Борці змагаються два дні: в перший  - кваліфікаційні раунди, втішні сутички та півфінали, а у другий - фінали за золото і бронзу. 

  Зокрема, 5 вересня завершився перший медальний день Чемпіонату світу з греко-римської боротьби серед кадетів.  Молоді борці визначили найсильніших кадетів на планеті в п'яти вагах  - 50, 54, 58, 63 і 100 кг.

   Серед найсильніших - двоє представників греко-римської боротьби України. У вазі до 63 кг «золото» для країни та звання «Чемпіона світу-2017» виборов український борець, першокурсник факультету лісового господарства Житомирського національного агроекологічного університету Дмитро Мірошник.

  Він обіграв спортсменів з Польщі, Албанії, Болгарії та Росії, а у  головному фіналі  перед Дмитром не  встояв іранський борець Мустафа Каєд Хордех.

  Нагадаємо, що у квітні 2017 року Дмитро  на чемпіонаті України з греко-римської боротьби виборов "золото" і отримав ліцензію на чемпіонат Європи - 2017 серед кадетів.

Прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework