Перше відкрите заняття з капоейра у Житомирі. ФОТО

  Захоплюючому та видовищному афробразилійському бойовому мистецтву з елементами танцю, музики і акробатики, якому вже понад 400 років, відтепер навчатимуть і в Житомирі. 19 вересня у нашому місті відбулося перше відкрите заняття. Провів його тренер Валентин Варенніков.

    «Капоейра — безконтактне єдиноборство, м’яке бойове мистецтво, яке готує тіло до навантажень та боротьби. Воно базується на суцільній індивідуальній імпровізації.  Порівняно з традиційними східними єдиноборствами, які вивчаються століттями,  в капоейрі багато речей адаптуються людиною самі під себе. На початковому етапі людина вивчає базові рухи. Для порівняння це можна представити так: я вам розповідаю, що є червоний, чорний, білий, жовтий, синій, зелений кольори, але картину вже кожен писатиме свою, кожен буде імпровізувати. Тож капоейра точно зацікавить саме енергійних та креативних людей», — розповідає Валентин Варенніков. Він — першопроходець в капоейрі у нашій країні. Зацікавився цим бойовим мистецтвом, навчився сам, а нині передає свої знання тим, хто прагне займатися капоейрою. 

Капоейро Житомир

  Тренер клубу капоейра в Житомирі Віталій Климчук розповідає: «Я вчився капоейра у Львові. Повернувшись до Житомира, я бачу, що тут взагалі немає цього виду бойового мистецтва. Ми дуже хочемо займатися ним у нашому місті. Тож завдяки небайдужим людям, відтепер заняття з капоейра будуть доступними в Житомирі для усіх охочих. Зазначу, що супервізія, контроль якості та підтримка капоейра у Житомирі здійснюється завдяки Capoeira RDA Ukraine та особисто Валентину Вареннікову».

Капоейро Житомир

Капоейро Житомир

Капоейро Житомир

Капоейро Житомир

Капоейро Житомир

Капоейро Житомир

Капоейро Житомир

  Слідкувати за новинами стосовно занять капоейра в нашому місті, детальнішу інформацію з приводу тренувань можна на сторінці спільноти «Capoeira RDA Житомир» у Facebook.  

Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 21/09/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework