Володимир Ширма: Мені дуже приємно, що ВК «Житичі» вже встиг вибороти перемоги і в Чернівцях, і в Житомирі. ФОТО

  У вівторок, 3 жовтня, в приміщенні ФОК «Динамо» відбулася презентація професійного волейбольного клубу «Житичі», котрий змагатиметься у Першій лізі Чемпіонату України з волейболу.

  Варто зазначити, що команда хоча й молода, але перспективна і вже має певні здобутки — перемоги в Чернівцях та Житомирі. Серед гравців ВК «Житичі» є й Ігор Завіруха (ред. капітан команди) та Олег Антонюк — вихованці Житомирської обласної школи інвалідів Житомирської облради, які вибороли друге місце XXIII Дефлімпійських ігор 2017 року з волейболу у м. Самсун (Туреччина). Саме дефлімпійці і складають основу команди. Троє тренерів, які працюватимуть зі спортсменами, ставлять перед своїми підопічними серйозні задачі, адже планують вдало проявити себе у цьому сезоні, а вже у новому — грати  у Вищій лізі Чемпіонату України.

Житичі

   «Житичі — це наше слово. Мені дуже приємно, що ця молода команда, яка створена зовсім нещодавно, вже встигла вибороти  перемоги і в Чернівцях, і в Житомирі. Я хочу подякувати усім, хто долучився до створення цієї команди та сприяє її розвитку. Радує, що половина із гравців ВК “Житичі”, котрий ми перед собою бачимо, на половину складається із житомирян та мешканців області. Також команда підсилилася ще й спортсменами із Івано-Франківщини, Вінниччини, Львівщини. Звертаюся і до сектору бізнесу, до людей, котрим небайдужий спорт, аби всіляко допомагали та підтримували нашу молоду волейбольну команду, взагалі спортсменів Житомирщини. У нас є ФК “Полісся”, який грає у другій лізі, є вже у нас і команда “Житичі”, яка буде стартувати у першій лізі Першості України. Нам є чим пишатися і до чого прагнути, куди розвиватися далі», — акцентував Володимир Ширма, голова Житомирської обласної ради.

Житичі

  «Від імені голови Житомирської ОДА Ігоря Гундича вітаю вас із цією подією. Ви не просто молода команда, ви — команда переможців. Дякуємо вам за ваші здобутки і нехай це буде лише початком!», — зазначив у вітальному слові Ярослав Лагута, заступник голови Житомирської ОДА.

Житичі

  Вже наступного місяця ВК «Житичі» розпочне грати у Першій волейбольній лізі. Зауважимо, що цього сезону всі ігри команди будуть виїзними.

Катерина Дейнека

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework