Звягельський богатир наважився на світовий рекорд

  «Мы хотим всем рекордам свои славные дать имена», — таке гасло багато років прикрашало одну зі стін у тренажерному залі, створеному й обладнаному зусиллями місцевого гирьовика і тренера Олександра Дідовця. Спортивний зал, попри те, що розміщений у підвальному приміщенні, є доволі популярним у багатьох поколінь новоград-волинців. Чи не кожен із постійних, особливо молодих, відвідувачів ставить перед собою амбітні цілі. Але на рекорди світового рівня замахнутися вдається одиницям.

  Віктор Прокопенко — один із тих, хто свої перші кроки в якості спортсмена зробив у спортзалі «Дяді Саші». І саме цей звягельський богатир зумів піти стежиною свого тренера — важкою стежиною встановлення національних та світових рекордів.

  У 2015 році Віктор уже вписав своє ім’я до Книги рекордів України. Тоді він на центральній вулиці Новограда-Волинського протягнув 12 мікроавтобусів на відстань 21,55 м, що було офіційно засвідчено представником Національного реєстру рекордів України.

  Нині ж Віктор Прокопенко, за підтримки однодумців та організатора проекту «Об’єднання Самопоміч» (Новоград-Волинський), має на меті встановлення світового рекорду — протягти 15 бусів на максимально можливу відстань.

  Відбудеться ця непересічна для Новограда-Волинського подія 14 жовтня, на День захисника України та свято Покрови. Місце проведення — так звана, «стометрівка» — вулиця, що сполучає вулиці Мамайчука і Шевченка (від Парку до стадіону «Авангард»). Початок — о 15 годині.

Олег Брюханов

Джерело: zvyagel.com.ua

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Вторник, 10/10/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework