У Житомирі відбувся відбірковий етап змагань з волейболу обласної спартакіади «Динамо»

  Щороку на Житомирщині проводяться чемпіонати фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України з неолімпійських видів спорту, які складають програму «Динаміади». Сьогодні стартував один із етапів –  змагання з волейболу.

  Команди учасників поділили на групи. У спортивному двобої збірна Управління ДСНС області зійшлася із командою 10-го ТВУЗ Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України. Спортсмени демонстрували злагоджену гру та гарну спортивну підготовку. З рахунком 2:0 рятувальники вибороли перемогу у суперників та вийшли у вирішальний тур.

  27 жовтня команди-переможці групових етапів зустрінуться вже у фіналі для визначення найкращих. Також цього ж дня відбудуться змагання із армреслінгу. 

  Окрім волейболу упродовж усієї спартакіади рятувальники показали свої вміння ще у кількох видах спорту: міні-футболі, шахах, легкоатлетичному кросі та кульовій стрільбі. Хоча працівники ДСНС і не професійні спортсмени, але у всіх турнірах вони посіли почесні призові місця. Наразі Управління ДСНС Житомирщини посідає 2-ге загальнокомандне місце, поступившись фахівцям Національної поліції.

om 19101709 2

om 19101709 2 om 19101709 2 om 19101709 2 om 19101709 2 om 19101709 2

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework