В смт Новогуйвинське фінальним матчем Кубку Житомирського району з футболу завершився футбольний сезон 2017 року. ФОТО

  У неділю, 22 жовтня, відбулася фінальна гра розіграшу Кубку Житомирського району з футболу 2017 року, яка завершила цьогорічний футбольний сезон в Житомирському районі. У фінальному матчі зустрілися ФК «Дангард» (с. Тетерівка) та ФК «Пак-Трейд» (с. Висока Піч), а найкращі футбольні команди та гравці Житомирського району отримали свої нагороди.

   Уся небайдужа футбольна спільнота нашого району, і не лише району, зібралася цього дня в смт Новогуйвинське, де й відбувся захід. На свято футболу цього дня завітали й поважні гості: Сергій Микитюк, голова Житомирської райдержадміністрації, Інна Мирна, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської райдержадміністрації, Олег Паньків, заступник голови Новогуйвинської селищної ради, Руслан Павлюк, голова Житомирської обласної федерації футболу, депутат обласної ради, а також Володимир Решотка, голова Житомирської районної федерації футболу.     

  «Шановні футболісти, вболівальники, гості та запрошені, сьогодні, безумовно, важливий день у футбольному житті Житомирського району, адже цього дня відбувається фінал Кубку та фактично закриття футбольного сезону 2017 року. Хочу наголосити, що на сьогоднішній день наша співпраця з районною федерацією футболу значно покращилася та посилилася. Я вважаю, що це сприятиме подальшому розвитку футболу в нашому Житомирському районі.

Кубок Житомирський район

   Найближчим часом ми плануємо ввести в експлуатацію два міні-футбольних майданчика, у перспективі плануємо побудувати ще три, за активного сприяння Міністерства регіонального розвитку та Федерації футболу України. Сьогодні я дякую усім, хто сприяє розвитку футболу в нашому районі. Зокрема, спонсорам, меценатам, органам місцевого самоврядування, сільським головам, які активно сприяють як розвитку футболу, так і розвитку інших видів спорту. Цього дня у нас вирішальний матч. Я вітаю всі команди, які змагалися в цьому футбольному сезоні, зичу їм в наступному сезоні лише розвиватися, вдосконалюватися та покращувати свої результати. Бажаю нашим спортсменам сьогодні показати гарний футбол, не зважаючи на погоду, а також грати задля власного задоволення та на радість вболівальникам. І нехай у цьому матчі дійсно переможе найкращий, найсильніший, найдостойніший!», — сказав у вітальному слові Сергій Микитюк. Після цього представник кожного футбольного клубу із Житомирського району, який грав у цьому сезоні, отримав у подарунок від Сергія Михайловича футбольний м’яч для своєї команди.

Кубок Житомирський район

  «Як правило, закінчення однієї доброї справи знаменує собою початок наступної. Тож ми з нетерпінням чекаємо наступного чемпіонату. Бажаємо нашим спортсменам гарного перепочинку, якісної підготовки до нового сезону і до зустрічі на футбольних полях вже у новому сезоні наступного року!» — наголосив  Олег Паньків.   

  «Доброго дня, шановний Житомирський район, — найкращий футбольний район нашої області! Приємно, що сьогодні в кращих традиціях і на найвищому рівні у нас відбувається закриття футбольного сезону. Хочу подякувати за цей прекрасний сезон. Я переконаний, що попереду нас чекають нові приємні зустрічі. Весною, під час відкриття цьогорічного сезону, ми говорили, що Житомирська районна федерація футболу визнана найкращою в області районною федерацією футболу. Сьогодні нам передали вітальну грамоту, яку я з радістю хочу зачитати: “Дипломом нагороджується Житомирська районна федерація футболу — краща районна федерація футболу в Житомирській області за підсумками 2016 року”. Диплом особисто підписав президент Федерації футболу України Андрій Павелко.

Кубок Житомирський район

  Мені дійсно радісно цього дня відмітити прекрасну взаємодію Житомирської районної федерації футболу з Житомирською райдержадміністрацією. Приємно, що ми виходимо вже на інший, якісніший та кращий рівень організації чемпіонатів. Зазначу, що ми вже домовилися про співпрацю на наступний рік, щоб у Житомирському районі з’явилася збірна команда району, яка братиме участь у Чемпіонаті області з футболу. Тож попереду в нас ще багато видовищних, цікавих і захоплюючих матчів!», — акцентував Руслан Павлюк.

Кубок Житомирський район

  «Доброго дня, шановні вболівальники, шановні гравці, усі присутні. Сьогодні ми всі з вами дійсно зібралися на спортивне, футбольне свято — Фінал Кубку Житомирського району з футболу 2017, яким підводимо підсумки футбольних баталій в нашому районі. Як і у минулому році, в фіналі Кубку зустрічаються два прекрасних колективи — ФК “Пак-Трейд” із села Висока Піч та ФК “Дангард” із села Тетерівка. 

Кубок Житомирський район

  Але дозвольте мені сказати кілька слів та нагадати всім нам, яким був наш футбольний сезон у 2017 році. Розпочався він 30 квітня матчем відкриттям за Суперкубок Житомирського району. Потім усі ми з вами були свідками напружених і видовищних матчів Чемпіонату та Першості, де брали участь 25 колективів нашого району, серед яких, звісно ж, і переможці, яких ми будемо нагороджувати в перерві між таймами сьогоднішнього матчу.

  З великою радістю хочу розповісти, що цього року Житомирська районна федерація футболу започаткувала міні-турніри, які ми назвали “Кубок одного дня”. Усі вони були присвячені важливим державним святам нашої Батьківщини. Отож, у цьому сезоні ми провели: Кубок Перемоги (в с. Садки, де переміг ФК “Нива–Екстрим” з с. Іванівка), Кубок до Дня Конституції України (в с. Березівка, де перемогла футбольна команда “Зоря” з с. Оліївка), Кубок до Дня Незалежності (в с. Висока Піч, де переміг ФК “Дангард” з с. Тетерівка) та Кубок Козацької слави, присвячений Дню Українського козацтва (в с. Кодня, де перемогла команда “Колос” з с. Іванівка). Маю надію, що ці змагання стануть традиційними.

Кубок Житомирський район

  Усі ці здобутки та перемоги, в такий складний період для нашої держави та для нас усіх, не були б досягнуті без людей — людей з великої літери, які люблять спорт і ще більше люблять футбол в Житомирському районі. Тож хочу від представників усіх футбольних колективів Житомирського району нагородити подяками: 

Кубок Житомирський район

  - Микитюка Сергія Михайловича, голову Житомирської районної державної адміністрації;

  - Крутія Сергія Григоровича, голову Житомирської районної ради;

  - Мирну Інну Олексіївну, начальника відділу у справах сімʼї, молоді та спорту Житомирської райдержадміністрації;

  - Парфентієву Тетяну Миколаївну, депутата Житомирської районної ради;

  - Паньківа Олега Богдановича, заступника голови Новогуйвинської селищної ради;

  - Павлюка Руслана Віталійовича, голову Житомирської обласної федерації футболу, депутата Житомирської обласної ради.

  Дякую вам усім, дякую усім нам за свято футболу в нашому найкращому районі України, яке відбувалося упродовж п’яти місяців. Нагадую, що ми всі зібралися сьогодні на фінал Кубку Житомирського району з футболу 2017. Усім нам зичу гарного та видовищного футболу, а командам та футболістам — перемог не тільки на футбольних полях, а й в житті!», — зазначив Володимир Решотка.              

   Під час урочистого закриття футбольного сезону свої заслужені нагороди отримали найкращі футболісти та футбольні команди Житомирського району: 

  - молоде відкриття сезону 2017 — Віталій Невмержицький (ФК «Станишівка»);

  - кращий гравець Першості — Артем Бедрачук (ФК «Нива-Екстрім» із с. Іванівка);

  - кращі воротарі Першості — Олександр Бондарець та Максим Лісовик (ФК «Нива-Екстрім» із с.Іванівка).

   III місце в Першій лізі – ФК «Леви Крошу» (с. Оліївка);  

  II місце – ФК «Троянів» (с. Троянів);

  I місце – ФК «Нива-Екстрім» (с. Іванівка). 

  ФК «Нива-Екстрім» та ФК «Троянів» у наступному році гратимуть у Вищій лізі. 

  Що стосується Вищої ліги:

   - кращий гравець – Олександр Прус (ФК «Танкіст» із  смт Новогуйвинське);

  - кращий воротар – Дмитро Собецький (ФК «Танкіст» із смт Новогуйвинське). 

  III місце виборов ФК «Кодня» (с. Кодня),  II місце – ФК «Танкіст» смт. Новогуйвинське та вперше в історії чемпіоном став футбольний колектив із села Левків – ФК «Левків».

Кубок Житомирський район

  Особливим цей день став і для команд-фіналістів, які зустрілися у вирішальному матчі Кубку Житомирського району з футболу 2017 року — ФК «Дангард» (с. Тетерівка) та ФК «Пак-Трейд» (с. Висока Піч). До останніх хвилин матчу гравці тримали вболівальників у напрузі, адже обидві команди постійно наступали на п’яти одне одному. А долю майбутнього переможця визначила серія пенальті. Її величність фортуна цього дня була прихильною до футбольної команди «Дангард» із села Тетерівка, яка й стала володарем Кубку Житомирського району з футболу 2017 року вже вдруге поспіль. 

Кубок Житомирський район

  Варто зазначити, що фанатам довелося добряче понервувати, але не даремно вони витрачали свої сили, енергію на підтримку улюблених футбольних клубів, адже у якості винагороди вболівальники отримали незабутні емоції, приємні враження і можливість насолодитися видовищним та захоплюючим футболом!   

  «Це була рівноправна, рівносильна гра, де, на мою думку, зустрілися два сильних суперники — наша команда та футбольний клуб “Пак–Трейд”. З цією командою ми вже другий рік поспіль зустрічаємося у фіналі Кубку Житомирського району з футболу. Ми дружні обома командами і дуже дякуємо від ФК “Дангард” своєму супернику за цей матч. І, звісно ж, я дякую своїй команді за те, що сьогодні гідно себе проявили. Ця гра була дійсно бойовою. Фортуна цього дня була на нашому боці, чому ми дуже радіємо всією командою!», — сповнений приємними емоціями коментує Мельник Андрій, капітан ФК «Дангард». 

Кубок Житомирський район

  «Я переконаний, що наша команда заслуговувала на перемогу. Минулого року нам не пощастило. Усім футбольним клубом ми сподівалися, що цього разу відіграємося і все ж станемо переможцями, але, на жаль, удача нам не посміхнулася сьогодні. Але це спорт і ми розуміємо, що фортуна — пані з настроєм: сьогодні вона тобі посміхається, а завтра прихильна до інших спортсменів. Не дивлячись на те, що за серією пенальті ми програли, наша команда гарно себе проявила у фінальному матчі з ФК “Дангард” і була гідним суперником. Ми до останнього вели гру з рівним рахунком. Як капітан команди з упевненістю можу сказати, що добре оцінюю гру нашої команди в сьогоднішньому матчі. Усі футболісти з ФК “Пак–Трейд” — справжні молодці. Не дарма ж ми вже другий рік поспіль у фіналі Кубку Житомирського району з футболу. Це  значне  досягнення для нас! Звісно ж, ми засмутилися через сьогоднішню поразку, але ж потрібно вміти гідно програвати. Водночас ми розуміємо, що в нас з’явився додатковий стимул, аби й надалі продовжувати спортивну боротьбу і вже наступного року знову дійти до фіналу і стати переможцями!», — з оптимізмом говорить Денис Куц, капітан ФК «Пак-Трейд».  

Кубок Житомирський район

  Щиро вітаємо переможців і бажаємо кожній футбольній команді Житомирського району гарно відпочити, набратися сил, але при цьому не забувати про тренування, аби зустрітися вже у новому футбольному сезоні, показати ще кращі результати, здобути нові перемоги і, звісно ж, порадувати своїх вболівальників і усю футбольну спільноту району гарним футболом!

Кубок Житомирський район

Кубок Житомирський район

Кубок Житомирський район

Кубок Житомирський район

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework