Бердичівський футболіст Владислав Вакула успішно виступає за «Сталь» з Кам'янського

  Бердичівський футболіст Владислав Вакула продовжує успішні виступи у команді «Сталь» з Кам’янського Дніпропетровської області, яка виступає у Чемпіонаті України з футболу. Владислав Вакула є вихованцем Бердичівської ДЮСШ. Перший тренер – Юрій Свірський.

  Наш земляк є основним нападником команди «Сталь» та виступає у Чемпіонаті України до 21 року. В останніх чотирьох матчах своєї команди бердичівський футболіст відзначився трьома забитими м’ячами. Спочатку у матчі проти «Олімпіка» з Донецька на 42 хвилині. У наступному матчі Владислав приніс своїй команді перемогу над «Зорею» з Луганська, відзначившись за декілька хвилин до кінця матчу. А в останній грі своєї команди бердичівлянин відзначився у воротах «Чорноморця» з Одеси, реалізувавши пенальті. На даний момент на рахунку Владислава Вакули п’ять забитих м’ячів у тринадцяти матчах.

  Регулярно Владислав Вакула потрапляє до заявки «Сталі» у матчах Прем’єр-ліги – Чемпіонату України, але поки що зіграв лише в одній грі, дебютувавши у матчі проти «Карпат» зі Львова.
 
Джерело: rio-berdychiv.info
 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework