В Житомирі хочуть змінити підходи у підготовці юних футболістів

  Про такі плани розповів міський голова Сергій Сухомлин. Йдеться про дитячо-юнацьку спортивну школу "Полісся":

  "Необхідно змінити філософію підготовки дітей. Тому що зараз більше чотирьохсот дітей, які просто приходять на поле, проводять там тренування і все. Школа має бути вершиною дитячого футболу. В цьому році відкрили кілька спортивних площадок в різних частинах міста і задача цієї школи – частину тренерів делегувати на ці площадки. Є тренери більш високого рівня, вони займаються з талановитими дітьми вже в школі, і є тренери, які займаються селекційною роботою у дворах з дітьми, займаються футболом з дітьми у дворах".

  За словами міського голови, в такий спосіб, по-перше, хочуть залучити до занять футболом якнайбільше дітей та забезпечити для них хороші умови у дворах і по-друге, відбирати для занять в спортшколі самих талановитих, аби дати їм вже професійну підготовку.

  Сергій Сухомлин сказав також, що в наступному році на фінансування дитячо-юнацької спортивної школи "Полісся" з міського бюджету планується виділити 4,6 мільйона гривень. Щодо реконструкції стадіону "Спартак", на тендері вже визначений виконавець робіт і навесні розпочнеться реалізація цього проекту.

Джерело: 103fm.com.ua

Новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 24/11/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework