У Житомирі вдруге відбулися змагання з волейболу, присвячені пам’яті воїна ЗСУ, випускника ЖНАЕУ Дмитра Ільницького. ФОТО

  У вівторок, 28 листопада, у спортивному комплексі Житомирського національного агроекологічного університету 28 листопада відбувся турнір з волейболу, присвячений пам’яті воїна ЗСУ, випускника ЖНАЕУ Дмитра Ільницького, котрий загинув у зоні АТО. У змаганнях взяли участь чотири волейбольні команди: 199-го навчального центру ВДВ ЗСУ, із ЖДУ Ім. Івана Франка, ЖНАЕУ та ЖДТУ.

   На відкриття турніру завітали й поважні гості: начальник відділу фізичної культури і спорту Житомирської міської ради Віктор Малюта, проректор з науково-педагогічної роботи, соціально-гуманітарних питань ЖНАЕУ, депутат Житомирської міської ради Іван Мартинчук, мама загиблого героя Лілія Ільницька..

Turnir z volejbolu pamjaty Ilnyckogo 2

  «Доброго дня, шановні учасники змагань, шановні присутні, студентство. Сьогодні дійсно водночас і радісний, і сумний день. Мені дуже приємно, що усі ми тут зібралися і в наших душах та серцях живе памʼять про Дмитра Ільницького, який і став причиною нашої сьогоднішньої зустрічі. Свого часу він також любив цей спортивний зал, любив цю секцію, цей вид спорту (ред. волейбол) і показував результат заради злагодженої командної гри. Несучи військову службу, він теж був у складі команди і захищав наш з вами мир та спокій, нашу рідну Батьківщину. І, користуючись нагодою, я хочу повідомити усім присутнім, хто цього ще не знає, що у Дмитра цього року народилися три маленькі чарівні сестрички ‒ його мама народила трійню. Тож давайте її привітаємо (ред. присутні оплесками привітали маму Дмитра Ільницького). Це гідне поваги і батьки Дмитра ‒ справжні герої.

  Вам, шановні учасники, традиційно бажаю: грайте і вигравайте, нехай сьогодні переможе найкращий. І, звісно ж, перемог вам в подальшому житті!», ‒ сказав у вітальному слові Іван Мартинчук.

Turnir z volejbolu pamjaty Ilnyckogo 2

  Після того, як учасників привітав військовослужбовець — командир 90-го батальйону, він запропонував перед початком турніру вшанувати усіх, хто загинув на Сході нашої держави, де вже не один рік ведуться бойові дії. Присутні вшанували загиблих хвилиною мовчання.

  «Від усієї нашої родини я дякую усім, хто долучився до організації цих змагань. Я хочу усім побажати, аби ви завжди пам’ятали про тих, хто віддав своє життя, щоб ми сьогодні жили під мирним небом, навчалися, відпочивали, дихали свіжим повітрям, раділи життю, а також тих, хто нині знаходиться в зоні АТО, на цій досі неоголошеній війні, та до сьогоднішнього дня відстоює нашу з вами свободу і незалежність нашої Батьківщини. Успіхів та перемог вам, шановні учасники!», ‒ звернулася до присутніх Лілія Ільницька.

Turnir z volejbolu pamjaty Ilnyckogo 2

  Довідка прес-служби ЖНАЕУ. Другий рік поспіль у ЖНАЕУ влаштовують спортивний захід, аби вшанувати пам'ять свого випускника, десантника 90-го батальйону Дмитра Ільницького, який загинув у зоні АТО на Сході країни восени 2014 року – в День свого 24-річчя. Ільницький нагороджений посмертно орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

  Він народився та мешкав з батьками у Житомирі. У червні 2013 року Дмитро Ільницький закінчив навчання на факультеті обліку та фінансів ЖНАЕУ. У березні 2014 року добровільно пішов у військкомат, а згодом відправився у зону АТО.

Turnir z volejbolu pamjaty Ilnyckogo 2

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework