Сьогодні вони подруги, завтра суперниці: у Житомирі відбулось відкриття фіналу чемпіонату України з шахів серед жінок

  В Житомирі 7 грудня в приміщенні готелю «Україна» відбулося відкриття фіналу чемпіонату України серед жінок 2017. З різних куточків України до Житомира приїхали учасниці чемпіонату України, міжнародні гросмейстери і майстри. І вже завтра вони розпочнуть боротися за найвищий титул на теренах України. Сьогодні вони подруги, завтра суперниці.

  У відкритті взяв участь Сергій Козловець, заступник начальника обласного управління у справах сім’ї, молоді та спорту, який побажав учасницям гарних результатів та творчих поєдинків.

  Також перед учасниками виступили актори театру ім. І. Кочерги, з тематичною шаховою мініатюрою.

  Віце-президент федерації шахів України Юрій Гнип зачитав привітання від президента ФШУ Капустіна В., а також завершив свою промову приємним моментом врученням посвідчення майстра спорту Мац Діані.

  Президент федерації шахів Житомирської області Сачук Артем вів захід, і побажав учасницям показати гідну гру. А в завершенні відкриття відбулася процедура жеребкування, де учасниці дізналися пари на наступні 9 ігрових днів.

  В кінці відкриття відбувся сеанс одночасної гри, де міжнародний гросмейстер Катерина Должикова і чемпіонка України 2015 Рахмангулова Анастасія дали сеанс одночасної гри.

  Сеанс Катерини Должикової завершився за рахунком 8,5:1,5, де нічию зробив Доронін Анатолій, і виграв одну партію Пашковський Ігор.

  Сеанс Рахмангулової Анастасії завершився з рахунком 9,5:0,5, де нічия в активі Трохимишина Сергія.

  Всі ігри відбуватимуться в приміщенні готелю «Рейнкарц». Розклад ігрових днів, старт  в 15-00 кожен день, окрім, 12 грудня, який є вихідним і 17 грудня останній день змагання розпочинається в 12:00.

om 08121701 2

om 08121701 2 om 08121701 2 om 08121701 2

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework