У Житомирі відбудеться турнір з шахів «Zhytomyr Open‒2018»

  4 лютого цього року в Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича шахісти змагатимуться за звання найкращих в турнірі «Zhytomyr Open‒2018».

  Як зазначають організатори, змагання відбуваються за швейцарською системою, кількість турнірів залежить від кількості учасників. Контроль часу: 20 хвилин+40 секунд бейомі.

  Додаткові показники: коефіцієнт Бухгольця, скорочений коефіцієнт Бухгольця, прогрес.

  Реєстрація в турнірі здійснюється шляхом реєстрації на сайті: www.zt-chess.in.ua, або за телефоном: (впишете, будь ласка, номер телефону, бо в мене з телефону він, чомусь, не відкривався. Номер зазначається за тим посиланням, що в джерелі. Якщо і у вас він не відкриється, то просто все, що я тут в тексті зеленим виділила ми не будемо вказувати. Подамо без номера, у разі чого. Нічого страшного тут не буде. Посилання на джерело в повідомлення я додала))).

  Також заявки можна надіслати на електронну пошту: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript. до 3 лютого 2018 року.

  «Відкриття змагань відбудеться 4 лютого о 10:30, а закриття - о 15:00. Відповідальність за підготовку та безпосереднє проведення турніру покладається на суддівську колегію, погоджену з ФШЖО.

  Головним суддею змагань буде Трохимишин С. Л.

  Турнірний внесок не передбачений. До зустрічі на турнірі!», - повідомляють в анонсі організатори змагань.

Джерело: moemisto.ua

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework