Руслан Павлюк: «Відстоювати честь Житомирської області на Кубку регіонів будуть кращі з кращих»

  Керівництво Житомирської обласної федерації футболу  обговорило всі нагальні питання щодо участі команди Житомирської області у Всеукраїнських змаганнях з футболу серед регіональних збірних команд «Кубок регіонів ФФУ» з головним тренером збірної Миколою Подранним.

 

  Про це повідомляє ЖОФФ

  Нагадаємо, що 26 січня Виконком обласної федерації футболу обрав Миколу Подранного головним тренером збірної.

  «Участь у Кубку регіонів – престиж для області, інший рівень організації. Представники аматорських команд області повинні розуміти, що виклик гравця до збірної – це честь та гордість для кожного. Для тренерів, футболістів – це визнання їхньої професійності, рівня майстерності. Відстоювати честь Житомирської області на Кубку регіонів будуть кращі з кращих», – відзначив голова Житомирської обласної федерації футболу Руслан Павлюк.

  За словами Руслана Павлюка, обласна федерація футболу забезпечить збірну екіпіруванням, всім необхідним інвентарем. У рамках підготовки до турніру планується проведення навчально-тренувальних зборів та товариських ігор. Обласна федерація футболу організовуватиме автобус із вболівальниками на матчі збірної.

  Також про те, як формуватиметься склад збірної поділився головний тренер команди Микола Подранний:

«Буде шанс для багатьох молодих футболістів із різних команд вищої чи першої ліги. Остаточний склад на Кубок регіонів визначимо після навчально-тренувальних зборів та спарингів».

   Довідка:

  Мета Кубку регіонів – популяризація та піднесення престижу змагань серед аматорських команд в Україні, залучення до занять футболом широких верств населення, підвищення рівня майстерності футболістів.

  Змагання проводяться з квітня по червень (включно) 2018 року. Змагання проводяться на кожному етапі за системою вибування. Всі етапи турніру складаються з одного матчу.

  Команда, яка посіла перше місце отримує звання «Переможець Кубку регіонів ФФУ», нагороджується кубком, дипломом першого ступеня, вимпелом ФФУ та братиме участь у «Кубку регіонів УЄФА». Футболісти, тренери і керівники команди нагороджуються медалями за перше місце.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework