×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Юні спортсмени Житомирщини змагалися у баскетбольній першості

Відповідно до календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів на 2014 рік, в період з 7 по 9 листопада в області було проведено ряд спортивних заходів, в яких взяли участь спортсмени з міст та районів області.

В місті Житомирі в ЗОШ № 7, 7 та 9 листопада відбувся чемпіонат області  серед команд ДЮСШ з баскетболу серед юнаків 1998-1999 років народження. В змаганнях взяли  участь спортсмени з  м.Коростеня, дві команди м.Житомира, команда Лугинського, Попільнянського, Романівського, Ружинського та Черняхівського районів. І місце посіла команда ДЮСШ №1 м. Житомира, ІІ місце - команда м. Коростеня, ІІІ місце-  команда  м. Житомира ДЮСШ № 1.

 Як повідомляє департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, в приміщенні спортивного залу ЗОШ № 36 м. Житомира 07-09 листопада відбувся чемпіонат області серед команд ДЮСШ з баскетболу серед дівчат 2000-2001 років народження.  В змаганнях взяли участь команди з семи  регіонів області: Лугинського, Володар-Волинського , Романівського  районів, а також команди з міст: Бердичева, Житомира, Новоград -Волинського. В запеклій боротьбі І місце здобула команда ДЮСШ № 1 м. Житомира, ІІ місце - команда м. Бердичева, ІІІ місце посіла команда Лугин.

Вітаємо переможців і призерів змагань та їх тренерів.

n1011141437

n1011141437 1

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework