Бердичівська футболістка: Виклик в збірну - це вилика честь і мотивація для майбутніх досягнень

  Голкіпер жіночого футбольного клубу «Житлобуд-2» Харків та кандидат у національну жіночу збірну України бердичівлянка Дарина Бондарчук підвела підсумки минулого року і поділилася своїми враженнями від проведеного навчально-тренувального збору воротарів жіночих збірних України. 

  - Згідно з підсумками опитування, вболівальники обрали тебе найкращим голкіпером символічної збірної "Команда року 2017". Наскільки серйозна конкуренція воротарів зараз у Чемпіонаті України?

  - Дуже дякую всім за це визнання і підтримку. Результат мотивує працювати ще з більшою відповідальністю! В Україні не так багато воротарів, як хотілося б. У середньому, в командах по двоє, а то й по одному кіперу. Звісно, хочеться, щоб конкуренція в клубах зростала. Від цього виграє і клуб і рівень голкіперів в нашій країні. Але обов'язково має бути додаткова робота спеціальної направленості, тоді буде подвійний результат. 

  - Як оцінюєш минулий сезон для себе і які сподівання на новий ігровий рік, що незабаром стартує з матчів зимових змагань?

  - У минулому сезоні ми стали чемпіонами - емоції, звичайно, зашкалювали. Але зараз не хочеться акцентувати на цьому увагу. Вже скоро стартує друге коло Чемпіонату України та матчі Кубку країни. Наразі, стоять нові завдання перед командою, і ми будемо намагатися їх виконати! Найголовніше, інтрига зберігається, а, отже, на нас чекає цікава футбольна весна. 

  - У 2018 році саме воротарі збірних першими офіційно розпочали футбольний рік. Порівняй, наскільки змінився рівень підготовки голкіперів за ці роки? 

  - Традиційно, збори воротарів пройшли на високому рівні. Це подія, яку очікуєш з нетерпінням, і взагалі, виклик в збірну - це вилика честь і мотивація для майбутніх досягнень. Дуже б хотілося, щоб таких навчальних зборів було більше, адже вони дійсно дають позитивний результат! 

  Порівнюючи з минулими роками, рівень підготовки воротарів значно виріс. Приємно, що все більше з'являється тренерів, які працюють саме з голкіперами, і якщо ця тенденція буде зростати, то вже незабаром ми будемо спостерігати зовсім інший рівень майстерності. Мрію, щоб український футбол досягнув європейського рівня. 

  - В якому клубі світу мріяла б грати Дарина Бондарчук?

  - Наразі, я і граю в клубі своєї мрії - ЖФК «Житлобуд-2». Але, зрозуміло, кожен спортсмен має подальші мрії та цілі. І якщо мріяти про команду топ-рівня, то, більш за все, це був би найсильніший клуб Європи - французький Ліон. 

  - І, традиційно, - твої побажання футбольній Україні!?

  - Цей рік обіцяє бути дуже насиченим на футбольні події, як в чоловічому, так і в жіночому футболі. На нас очікує продовження баталій у чемпіонатах і Кубку України, відбіркові матчі жіночих збірних та старт у Лізі Націй чоловічої збірної. Ну а головною подією для всієї футбольної України стануть фінали чоловічої та жіночої Ліги чемпіонів, які відбудуться у травні 2018 року в нашій столиці! Тому хочу закликати всіх вболівати за український футбол, не зважаючи, чи то чоловічий, чи жіночий! А ось для гравців хочу побажати не зупинятися на досягнутому. Працюйте над собою кожен день, бо конкуренти вже дихають у спину!

Джерело: womensfootball.com.ua

 

Последнее изменение Среда, 21/02/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework