Бійці 30-ої бригади зайняли друге місце на Відкритому чемпіонаті з армспорту

  В Чернігові серед військових частин оперативного командування "Північ" Сухопутних військ Збройних сил України відбулись відкриті змагання з армспорту.

   У змаганнях, які відбулись за підтримки фізкультурно-спортивного товариства "УКРАЇНА", взяли участь збірні 13 команд, які представляли свої військові частини у першості, - повідомляють в ОК "Північ".

  Відкрив змагання виконуючий обов’язки начальника управління підготовки – заступник командувача військ з підготовки полковник Олександр Козлов, він привітав усіх учасників та побажав перемоги найпідготовленішим. 

  - Я хочу привітати усіх присутніх з початком проведення змагання, цей вид спорту саме для справжніх чоловіків, хай переможе найсильніший та найпідготовленіший. 

  За форматом проведення змагань у різних вагових категоріях були проведені поєдинки, та за їх результатами визначали переможців як серед військових частин, так і особистої першості. 

  Начальник фізичної підготовки і спорту оперативного командування "Північ" підполковник Руслан Карпінський відмітив, що подібні спортивні заходи не є випадковими і будуть проводитись і надалі. 

  - попередньо у військових частинах пройшли такі ж змагання, а сьогоднішні переможці представлятимуть у складі збірної оперативне командування "Північ" серед частин Сухопутних військ, яке відбудеться незабаром. 

  За результатами командної першості змагання призові місця розподілились:

  перше місце – регіональний центр радіоелектронної розвідки,

  друге місце – 30 окрема механізована бригада,

  третє місце – 181 окремий батальйон матеріального забезпечення.

n 2202186 1

n 2202186 1

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework