FC “Mint” і “Левків” розіграють звання переможця другої ліги м. Житомира

  Дубль Ганька виводить “Левків” до фіналу, а FC “Mint” у драматичному протистоянні з “Дангардом” у серії післяматчевих пенальті здобуває другу путівку до вирішального матчу сезону другої ліги. Відповідно у матчі за бронзу зійдуться “Дангард”, якому не допоможуть Мазуренко та Рукомеда, та “Грифон”. Фінал та матч за третє місце заплановані на суботу, 3 березня.

   Нагородження переможця, призерів та відзначення кращих гравців сезону відбудеться під час урочистого підведення підсумків, про дату, час та місце його проведення буде повідомлено пізніше.

  «Грифон» – «Левків» 1:3 (1:1)

  Голи: Сілецький 12; – Попко 10; Ганько 19, 24;

  Попередження: немає – Ганько, Блажкевич, Оніщук, Сабадаш

  Гравці «Грифону» зі стартових хвилин матчу захопили ініціативу й з кожним обертом секундної стрілки лише збільшували тиск на ворота суперника. Однак усі спроби підопічних Островського закінчувались на впевненій грі воротаря «Левкова» Кучерука. Гравці «Левкова» що називається «терпіли» й чекали свого шансу в атаці. Такий шанс вони отримали на 10-й хвилині, коли Попко реалізував свій момент. Чудову нагоду зрівнювати рахунок мав Островський, але Андрій у ближньому бою не переграв голкіпера «Левкова». Та гол у ворота гостей влетів ще у першому таймі: гравці «Левкова» за сім секунд до перерви загубили у власному штрафному майданчику Сілецького після розіграшу кутового і Вадим зрівняв рахунок у матчі.

  У другому таймі господарі продовжили грати першим номером, але так само не могли пробити воротаря гостей Кучерука. Подібно до першого тайму гравці «Левкова» знову чекали свого шансу, а дочекавшись реалізували його: Кучерчук розігнав контр-випад, який завершився голом Ганька. Господарі пішли грати з п’ятим польовим, але в атаці нічим не запам’яталися, тоді як на заключній хвилині обрізалися, чим скористався Ганько – 3:1 «Левків» виборює путівку до фіналу другої ліги.

  «Дангард» – FC «Mint» 1:1 (по пен. 2:3)

  Голи: Ковбасюк 20; – Синицький 23;

  Попередження: Свінціцький – Баранюк, Лозовський

  Вилучення: Мазуренко, Рукомеда – немає

  Рахунок у другому півфінальному матчі повинен був відкривати Синицький, який чи не в першій атаці FC «Mint» опинився один на один з воротарем господарів Лісовським. Постійний тиск «м’ятних» на ворота суперника призвів до вилучення Рукомеди вже на четвертій хвилині. За гри у меншості воротарю «Данграду» Лісовському довелося попітніти аби втримати свої ворота на замку. У підсумку Гордій потягнув удари Березовського і Синицького, а його одноклубники перехопили ініціативу і уже голкіперу FC «Mint» Скрицькому довелося вступати у гру.

  У другому таймі команди з перемінним успіхом володіли ініціативою: «м’ятні» створили в рази більше моментів, однак гольові нагоди «Данграду» були куди небезпечнішими. За такого розвитку подій на перший план вийшла гра воротарів, які у звітному матчі помилок не допускали, а голкіпер «Дангарду» Лісовський й зовсім демонстрував дива реакції після того, як капітан господарів Мазуренко отримав вилучення й вдруге залишив свою команду в меншості. За свої старання «Дангард» був ви нагороджений на 20-й хвилині, коли Ковбасюк нарешті порушив безгольову мовчанку – 1:0. Ключовою для гостей стала 22 хвилина, на якій гості взяли тайм-аут, по завершенні якого одразу ж забили – Синицький зумів проштовхнути круглого повз воротаря суперника. Богдан міг стати справжнім героєм матчу, якби на заключних хвилинах матчу реалізував свій черговий момент. На цьому успіхи Синицького завершились, адже у серії післяматчевих пенальті Богдан схибив, як і його опонент Ковбасюк. Ключовим же у серії став сейв голкіпера FC «Mint» Юрія Скрицького, який парирував удар Лутая і тим самим вивів свою команду у фінал.

Джерело: futsal.zt.ua

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework