У Новограді-Волинському пройшов дводенний турнір з боксу

   3 березня у Новограді стартував дводенний турнір з боксу, присвячений Головному Командиру УПА Роману Шухевичу. Як відомо, 5 березня 1950 року у героїчному бою поліг Головний командир Української Повстанської Армії (УПА) генерал-хорунжий Роман Шухевич, він же Тарас Чупринка.

 

  Чекісти ганялися за Шухевичем рекордний термін. "Краще вмерти стоячи, ніж жити на колінах" — цей вибір у боротьбі із системою зробив Шухевич 5 березня.

  В пам'ять про Героя України місцевий осередок Національного Корпусу організував дводенний турнір з боксу (3 та 4 березня) у Новоград-Волинському та провів урочисте відкриття "Спортивного Корпусу" у місті. У Новоград приїхали близько сотні спортсменів з Житомира, Коростеня та інших міст області. Напружені вчорашні та сьогоднішні поєдинки обслуговує бригада рефері всеукраїнського рівня. Переможці та учасники поєдинків будуть нагороджені медалями, кубками та грамотами. На турнірі були присутні також мер міста та депутати міської ради.

  Збереження пам'яті про героїчне минуле українців та славних Борців залишається для нас однією з найважливіших та почесних місій. Пам’ятаймо про великі дні наших змагань!

n 0503181 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework