Футбольні таланти Житомирщини: Бердичівлянка Дарина Бондарчук серед найкращих воротарів України

  Житомирська обласна федерація футболу продовжує знайомство з юними та вже сформованими футбольними зірками, які розпочали свій шлях із спортивних шкіл Житомира та області. У центрі нашої уваги – воротар ФК «Житлобуд-2» (Харків) Дарина Бондарчук.

   ДАРИНА БОНДАРЧУК (13 вересня 1998 р.) – воротар ФК «Житлобуд-2» (Харків), кандидат у національну жіночу збірну України. Розпочала свою футбольну кар’єру в ДЮСШ м. Бердичів. Перший тренер – Володимир Керносенко.

  Дарина Бондарчук зіграла у відборі до чемпіонату Європи

  Національна збірна України до 19 років взяла участь у відбірному раунді до чемпіонату Європи 2016 року, який проходив у Австрії. У складі збірної України виступала й бердичівлянка – воротар Дарина Бондарчук.

  Дарина Бондарчук – володарка Зимового Кубку України

  У фінальному поєдинку «Житлобуд-2» переміг «Родину-Ліцей» з Костополя – 1:0. Дарина Бондарчук відіграла весь матч у складі «Житлобуду-2» і стала Володаркою Зимового Кубку України з футболу серед жіночих команд.

  Дарина Бондарчук серед найкращих воротарів України

  У середині січня 2016-го в Славутичі (Київська обл.) відбувся навчально-тренувальний збір воротарів усіх національних жіночих збірних. У цьому зборі взяло участь 16 воротарів збірних України, серед них гравець ФК «Житлобуд-2» (Харків) Дарина Бондарчук.

n 0503186 1

  Дарина Бондарчук – переможець Зимового  чемпіонату України

  За підсумками чемпіонату України команда «Житлобуд-2» перемогла у Зимовому чемпіонаті України, здобувши п’ять перемог у п’яти матчах. Дарина Бондарчук захищала ворота свого клубу в чотирьох матчах з п’яти, включно з півфінальним та фінальними поєдинками. Наша землячка не пропустила у свої ворота жодного м’яча.

  Дарина Бондарчук стала чемпіонкою України з футболу 2016!

  Вперше за всю історію чемпіоном України став ФК «Житлобуд-2», а бердичівлянка вперше стала чемпіонкою України.

  Дарина Бондарчук – срібний призер Зимового чемпіонату України та учасник товариських матчів в Ірані

  Збірна України зіграла три матчі проти місцевої національної збірної та молодіжної збірної Ірану до 19 років. Дарина Бондарчук провела два поєдинки за «молодіжну» та пропустила один гол. В матчі проти національної збірної Ірану бердичівлянка зіграла на «нуль», надійно захищаючи ворота збірної України, не пропустивши жодного м’яча.

  Бердичівлянка вперше зіграла у Лізі Чемпіонів

  Голкіпер Дарина Бондарчук у складі «Житлобуда-2» вперше в історії бердичівського футболу зіграла у розіграші найпрестижнішого футбольного турніру світу –  Лізі Чемпіонів!

  Футболістка з Житомирщини потрапила до символічної збірної чемпіонату України!

  Бердичівлянка, голкіпер харківської команди «Житлобуд-2» – Дарина Бондарчук – потрапила до символічної збірної чемпіонату України з футболу серед жіночих команд Вищої ліги – «Команда року-2017» за версією читачів сайту womensfootball.com.ua.

n 0503186 2

Джерело: zhoff.org.ua

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework