×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі 11 команд зіграли ІІ тур чемпіонату України з настільного тенісу

Другий тур Клубного чемпіонату України з настільного тенісу сезону 2014-2015 років серед чоловічих команд першої ліги днями завершився в Житомирському державному технологічному університеті. Наше місто прийняло естафету проведення чемпіонату від Умані.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського державного технологічного університету.

Протягом 5 днів 11 команд, до складу яких входить близько півсотні учасників, із різних міст країни змагалися за кращі результати. Житомир на чемпіонаті представляла команда студентів та випускників технологічного університету, який приймав у себе в гостях тенісистів із Сум, Умані, Києва, Миколаєва, Одеси, Кривого Рогу,  Львова, Івано-Франківська та Рівного.

Суддею та секретарем змагань були викладачі кафедри фізичного виховання ЖДТУ – Ігор Одноверченко та Вячеслав Крушинський.

За їх словами, відповідно до положення участь у  цьому турі мала брати також команда із Донецька.

Втім, відсутність доннетчан не позначилася на якості гри і свою впевнену перемогу здобула команда «Стройінвест» із Сумів, а слідом за ними – «Тайфун» з Умані та «Медлайф-Воднік» із Рівного. Житомиряни отримали аж 8 місце у турнірній таблиці.

Наприкінці листопада на базі ЖДТУ в двох залах проведуть змагання регіональної ліги, де від технологічного університету виставлять команду виключно студентів.

n1311141508

n1311141508 1

n1311141508 2

n1311141508 3

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework