Житомирянин відзначився голом за донецький “Шахтар”

  В неділю, 31 березня, в Щасливому відбувся поєдинок чемпіонату України з футболу серед команд U19 (Вища ліга). Молодіжка донецького "Шахтаря" обіграла однолітків зі "Скали" (Стрий). Голом у цьому матчі у складі "Шахтаря" відзначився житомирянин Максим Андрущенко.

 

  «Шахтар» U19 (Донецьк) - «Скала» U19 (Стрий) - 7:0 (1:0) 

  Голи: 1: 0 Романюк (12), 2:0 Андрущенко (49), 3:0 Холод (60), 4:0 Кулаков (70), 5:0 Кузьменко (82), 6:0 Стрижак (85), 7:0 Шевцов (90) 

  «Шахтар» U19: Кучеренко, Меліченко, Муравський, Шушко, Романюк, Чех (к), Холод (Кузьменко, 68), Криськів (Стрижак, 80), Кулаков (Шевцов, 71), Бондаренко (Івахно, 75), Андрущенко ( Мудрик, 72)

  Дебют Кирило зазначив результативно, вже на 12-й хвилині вивів «оранжево-чорних» вперед: Бондаренко навісив з кутового, а Романюк вибрав хорошу позицію і головою переправив м'яч у ворота - 1: 0. У першому таймі донеччани контролювали гру і створили ще багато непоганих можливостей: Андрущенко після сольного проходу пробив поруч зі штангою, з вигідною точки не влучив у ціль Криськів, дальній постріл Бондаренко накрив голкіпер. Гості відповіли потужним ударом Челядин зі штрафного - Кучеренко перевів м'яч через поперечину. Відмінний шанс подвоїти рахунок був у «гірників» незадовго до перерви, але воротар «Скали» врятував команду від спроби Криськіва і добивання Кулакова в упор. 

  Однак все нереалізовані в першій половині моменти «Шахтар» компенсував голами у другому таймі. Так, Максим Андрущенко вдало зіграв на відскоку і з лівого кута воротарського пробив точно в ціль - 2: 0. Під кінець години поєдинку Артем Холод від центральної лінії втік на побачення з Дутка і проштовхнув м'яч під ним - 3: 0. Десять хвилин по тому Андрій Кулаков обробив флангову передачу Меліченко і забив четвертий гол господарів - 4: 0. Сергій Шищенко провів низку замін, і свіжі футболісти довершили почате партнерами. На 82-й хвилині Владислав Кузьменко грудьми прийняв м'яч від Мудрика і з розвороту пробив лівою ногою - 5: 0. Тут же Андрій Стрижак добре підстроївся під простріл Меліченко і транзитом від штанги увігнав м'яч у сітку - 6: 0. А крапку поставив Ілля Шевцов, якому асистував Михайло Мудрик. 

  7: 0 - «Шахтар» розбив «Скалу». Семеро «гірників» відзначилися голами, а Меліченко і Мудрик записали на свій рахунок по дві результативні передачі. 
  
  У наступному турі 7 квітня донеччан чекає виїзний поєдинок з «Ворсклою». 

Джерело: sportzt.com

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework