Тріумф футбольних клубів з житомирського району в Кубку області

    Відразу три футбольні клуби з Житомирського району вийшли в 1/8 фіналу Кубка Житомирської області з футболу 2018 року «Пам’яті Героїв Небесної Сотні”.

 

  Як ми вже повідомляли раніше, збірна Житомирського району з футболу-  ФК «Сокіл» за підсумками двохматчевого протистояння здолала досить міцного суперника- збірну Попільнянського району- команду «Агролайф», вигравши з рахунком 2:1 вдома і зігравши внічию- 2:2 на виїзді. Наступним суперником нашої збірної у Кубку області буде футбольний клуб «Малин».

   Два інші клуби з Житомирського району – ФК «Пак-Трейд» з Високої Печі та іванівський ФК «Екстрім» у матчах попереднього раунду були сильнішими за клуби з Любарщини- ФК «Сокіл»(с.Березівка) та ФК «Нова Чортория» відповідно. Високопічська команда вдома виграла свій поєдинок – 2:0, а на виїзді зуміла звести зустріч унічию — 1:1.

    А от футболісти з Іванівки перший поєдинок, граючи в гостях, мінімально програли- 0:1. Зате, в домашній зустрічі, зуміли реабілітуватися перед своїми вболівальниками та «розтрощили» своїх любарських візаві з рахунком 6:0. У наступному раунді Кубку області ФК «Пак-Трейд» і ФК «Екстрім» зіграють між собою.

    Матчі 1/8 фіналу відбудуться 21 та 28 травня 2018 року. Про час і місце поєдинків ми повідимо додатково на нашому сайті.

Ігор КОЗЕРАЦЬКИЙ 

виконавчий директор  Житомирської районної  федерації футболу

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework