Бердичівлянка Ліана Бочковська – найсексуальніша футболістка України

  Житомирська обласна федерація футболу продовжує знайомство з юними та вже сформованими футбольними зірками, які розпочали свій шлях із спортивних шкіл Житомира та області. У центрі нашої уваги – півзахисник уманських «Пантер» Ліана Бочковська.

   ЛІАНА БОЧКОВСЬКА (нар. 1 грудня 1992 р., м. Бердичів) – майстер спорту України, чемпіонка Зимового чемпіонату України, чемпіонка України з пляжного футболу, дворазова срібна призерка чемпіонату України, бронзова призерка чемпіонату України. Виступала у складі дівочої збірної України. Також грала за команди: ДЮСШ м. Бердичів, «Родина-Ліцей» (Костопіль), «Легенда» (Чернігів) та «Астана» (Казахстан).

  Перший тренер – Заслужений працівник фізичної культури та спорту України Володимир Керносенко.

n 1604188 1

  Бердичівлянка Ліана Бочківська – чемпіонка України з футболу сезону 2013 року

  З командою «Легенда» (Чернігів) Ліана відправилась до Маріуполя на Зимовий чемпіонат України. У другій грі турніру «Легенда» знищила луганську «Зорю-Спартак» – 13:0. У півфіналі чернігівці сенсаційно, у меншості, перемогли діючого чемпіона України та володаря Кубку України «Житлобуд-1» (Харків) – 1:0. А в фіналі «Легенда» зустрілась з «Дончанкою» (Донецьк). Основний час гри завершився внічию – 0:0, в серії післяматчевих влучнішими стали футболістки чернігівської команди, зокрема, пенальті реалізувала й Ліана.

n 1604188 1

  Бердичівлянка Ліана Бочковська стала найкращим бомбардиром міжнародного турніру в Білорусі (ЖФК «Легенда»)

 Поєдинок проти колективу з Москви, став справжнім бенефісом бердичівлянки: Ліана Бочковська відзначилася трьома м’ячами у воротах російського клубу. За підсумками турніру «Легенда» стала переможцем міжнародного турніру з футболу серед жіночих команд, а Ліана Бочковська – найкращий бомбардир «Легенди».

  Бердичівлянка Ліана Бочковська – найсексуальніша футболістка України

  Наприкінці 2015-го, журналісти та експерти програми «Факти» обрали десятку найбільш сексуальних футболісток України. До топ-10 увійшла й бердичівлянка Ліана Бочковська.

n 1604188 1

  Ліана Бочковська – чемпіонка України з пляжного футболу та кращий гравець чемпіонату України («Пантери») 2017 року

  «Пантери» зіграли в чемпіонаті п’ять матчів і здобули звання чемпіонок України. Ліана Бочковська відзначилась шістьма забитими. Згідно з рішенням організаційного комітету турніру, Федерації футболу України, Асоціації пляжного футболу України, кращим гравцем турніру стала футболістка «Пантер» (Умань) Ліана Бочковська. Крім того, усі гравці «Пантер» отримали звання майстрів спорту України з пляжного футболу. Також Ліана у складі «Пантер»  зіграла у Зимовому Чемпіонаті України з футболу сезону 2018 року.

n 1604188 1

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework