Футбольний сезон у Житомирському районі відкрито!

  Цієї неділі, 22 квітня, у с. Глибочиця, на стадіоні ім. Міщенка, відбулося урочисте відкриття футбольного сезону в Житомирському районі 2018 року.

 

  Численна армія глядачів сприяла святковій атмосфері. Артисти районного Будинку культури створювали святковий, радісний настрій перед офіційною частиною. До усіх присутніх з вітальним словом звернулися: голова Житомирської районної державної адміністрації Сергій Микитюк, завідувач сектору у справах сім’ї, молоді  та спорту Житомирської райдержадміністрації Інна Мирна, голова Житомирської обласної федерації футболу, депутат обласної ради Руслан Павлюк, голова Глибочицької ОТГ Сергій Сокальський, левківський сільський голова Олександр Окоча, голова Житомирської районної федерації футболу Володимир Решотка.

    Апогеєм свята стала гра за Суперкубок Житомирського району між чемпіоном 2017 року ФК «Левків» та володарем Кубка району 2017 року командою «Дангард» з Тетерівки. На чудовому трав’яному газоні була продемонстрована гра надзвичайно високого рівня. І нехай не вводить в оману підсумковий рахунок гри – 3:1 на користь  команди з Левкова, гра видалась напрочуд цікавою і захоплюючою. Так, більш досвідчені футболісти ФК «Левків» більшість часу мали територіальну перевагу, проте молоді гравці «Дангарду» намагалися не поступатись суперникам у жодному ігровому епізоді, при нагоді проводячи гострі контратаки. Усі прихильники футболу, які були присутні на матчі, отримали справжнє задоволення від поєдинку!

  Кращим гравцем матчу було визнано гравця ФК «Дангард» Дениса Яворського, а кращим воротарем — Вадима Зорника з ФК «Левків».

ФК «Левків» – ФК «Дангард» – 3:1 (0:0)
22 квітня 2018 р. с. Глибочиця. Стадіон ім. Міщенка. 30
0 глядачів.
Арбітр – 
І. Іванцов. Асистенти арбітра: О. Макарець, Р. Мосійчук.
Голи
: Епі Манкам (пен.), Б. СамотугаС. Литвиновський. – Мазуренко Р..

  Тож, щиро вітаємо ФК «Левків» – володаря  Суперкубку Житомирського району з футболу 2018 року!

  Нагадаємо, що 29-го квітня відбудуться матчі 1-го туру Чемпіонату Житомирського району з футболу 2018 року. 

Ігор Козерацький, 

виконавчий директор Житомирської районної федерації футболу

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework