Manchester City відзняв відео на Батьківщині Олександра Зінченка

Футбольний клуб Manchester City підготував відео про рідні міста своїх гравців, одне з яких було про місто Олександра Зінченка - Радомишль.

 

@mancity ❤️

Публикация от Oleksandr Zinchenko (@zinchenko_96)

  Олександр Володимирович Зінченко  — український футболіст, півзахисник молодіжної та національної збірної України. Гравець англійського клубу «Манчестер Сіті».

  Народився 15 грудня 1996 в місті Радомишлі на Житомирщині. Футбол був однією з улюблених забав юного Олександра. Його батько Володимир Зінченко, сам у минулому футболіст, став першим учителем сина і передав йому деякі секрети спортивної майстерності. 1 вересня 2004 у віці 7 років Олександр був зарахований в Радомишльському ДЮСШ і почав виступати за місцеву дитячу команду Радомишльського ДЮСШ «Карпатія», де відрізнявся дуже видовищною і результативною грою в атаці.

  25 лютого 2017 Зінченко разом з Манчестер Сіті став володарем Кубка Футбольної Ліги 2017-18.

  Після повернення до «Манчестер Сіті» ходило багато чуток про новий орендний перехід Олександра. Серед можливих клубів в основному фігурували «Фенербахче» та «Наполі». Але Гвардіола вирішив залишити молодого українця в стані городян.

  Олександр Зінченко дебютував у складі Манчестер Сіті у матчі Прем'єр-ліги Англії 14 грудня 2017 року. 21-річний хавбек вийшов на поле на 72-й хвилині гри 17-го туру англійської прем'єр-ліги проти «Суонсі Сіті» (4:0). Жузеп Гвардіола випустив українця на позицію лівого захисника: за майже 20 хвилин на полі Зінченко був доволі активним та добре вписався у командні дії.

 

Последнее изменение Вторник, 08/05/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework