ФК «Сокіл» вдало стартував у Першості області

  В суботу, 12 травня, збірна Житомирського району з футболу ФК «Сокіл» стартувала у Першості Житомирської області з футболу сезону 2018 року. На виїзді, в селі Врублівка Романівського району, «соколята» грали проти місцевої команди «Зоря», яка вже не перший рік приймає участь в обласних змаганнях.

    Зі стартових хвилин зустрічі футболісти з Житомирського району захопили ініціативу і вже на четвертій хвилині  Ігор Іванов забиває перший історичний гол для ФК «Сокіл» в Першості області. До кінця першого тайму  «соколята» змарнували ще кілька гарних моментів для взяття воріт «Зорі»- могли відзначитися Олександр Сахно, Олександр Свєста і, знову ж таки, невгамовний Ігор Іванов. Але рахунок у першому таймі залишився незмінним- 0:1 на користь гостей.

  На початку другого тайму врублівчани більше володіли м’ячем, але, по- справжньому,  гострих моментів у воріт Гордія Лісовського вони так і не створили. Натомість, в середині другого тайму, гравець  «Сокола» Андрій Орлик, щойно вийшовши на заміну, зумів влучним пострілом завершити контратаку своєї команди- 0:2.  Для господарів поля це був нокдаун!

  Через декілька хвилин півзахисник нашої команди Богдан Мосійчук  чітким ударом робить рахунок 0:3. А довершив розгром суперника дальній постріл граючого тренера «соколят» Андрія Островського- 0:4!  Під кінець зустрічі господарі будь-що намагалися забити, хоча б, гол престижу, але чітка гра голкіпера «Сокола» Лісовського залишила рахунок незмінним до кінця зустрічі.

  Збірна Житомирського району здобуває першу перемогу в Першості  та з нетерпінням очікує наступної зустрічі, яка відбудеться 19 травня в смт. Новогуйвинському- в першому матчі 1/4 фіналу Кубка Житомирської області наші футболісти зіграють з однією з найсільніших команд області ФК «Звягель» з Новоград-Волинського. Запрошуємо всіх вболівальників прийти та підтримати свою команду!!!

Ігор КОЗЕРАЦЬКИЙ, виконавчий директор Житомирської районної федерації футболу

 

Последнее изменение Вторник, 15/05/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework