Футбольні таланти Житомирщини: Андрій Лисюк

   Житомирська обласна федерація футболу продовжує знайомство з юними та вже сформованими футбольними зірками, які розпочали свій шлях із спортивних шкіл Житомира та області. У центрі нашої уваги – нападник ФК «Полісся» (Городниця) Андрій Лисюк.

 

    Андрій ЛИСЮК (нар. 23 січня 1995 р., Баранівка) – нападник діючого чемпіона Житомирської області, екс-гравець донецького «Металурга», ФК «Сталь» (Дніпродзержинськ) та МФК «Житомир».

lisyuk 1

    ДЮСШ «Полісся» (Житомир)

    Андрій Лисюк розпочав свій футбольний шлях з Баранівської ДЮСШ (тренер – Віктор Присяжнюк). Після Баранівки Андрій вирушив до ДЮСШ «Полісся» (тренер – Микола Подранний).

   За юніорів «Полісся» нападник почав виступати з 2008 року. А дебютний гол за «поліщуків» у Вищій лізі Чемпіонату України 2008/2009 U-14, на 46-й хвилині, Лисюк забив чернігівській «Юності». Сезон 2011/2012 став останнім для гравця у складі «Полісся», далі – столичний гранд.

   Футболіст, виступаючи за «Полісся» у ДЮФЛ України, відзначився 43 забитими у 50 матчах.  Тому й не дивно, що кияни, які зустрічалися з житомирянами у Чемпіонаті України U-14 та U-16, запросили до себе нашого земляка.

   ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського

   З «Юністю», якій забив дебютний гол, Лисюк провів один із матчів за «Динамо» U-17. На 52-й хвилині гравець замінив Івана Мироненка, проте відзначитися результативними діями не вийшло.

   До речі, у грі з чернігівським клубом партнерами Андрія стали Микита Бурда та Ігор Харатін.

   «Металург» (Донецьк)

   З 2013 року футболіст перебував у складі прем’єр-лігового донецького «Металурга», але грав виключно за юнацькі команди (U-21 – 8 ігор, U-19 – 27 ігор, 8 голів).

   У Чемпіонаті та Першості України U-19 Андрій забивав «Ворсклі», «Таврії», «Зорі», «Іллічівцю», ФК «Севастополь» і ФК «Дніпро».

   У червні 2015 року у зв’язку з неможливістю клубу перебувати в Донецьку й фінансовими обмеженнями акціонерів, донецький «Металург» був об’єднаний з дніпродзержинською «Сталлю». Андрій Лисюк також приєднався до «Сталі», де грав лише за молодіжку – 8 матчів.

   МФК «Житомир»

   2016 року Лисюк став гравцем МФК «Житомир». За команду Житомира нападник відіграв один сезон – 17 матчів, 3 голи.

   ФК «Полісся» (Городниця)

  2017-го футболіст переходить до аматорського ФК «Полісся» (Городниця). У складі колективу з смт Городниця Андрій Лисюк здобув звання чемпіона Житомирської області сезону 2017 року. На даний момент, нападник продовжує виступи за «Полісся».

Новый рисунок

Джерело: ЖОФФ

 

 

Последнее изменение Пятница, 25/05/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework