Футболістка з Житомирщини взяла участь у Турнірі розвитку УЄФА

  Футболістка з Житомирщини, вихованка овруцької ДЮСШ Ірина Кушнір у складі збірної України WU-16 взяла участь у Турнірі розвитку УЄФА, який відбувся з 15 по 19 травня у Фінляндії.

 

  19 травня дівоча збірна України WU-16 на мажорній ноті завершила виступи на Турнірі розвитку УЄФА. В останньому матчі підопічні Валерія Паламарчука зійшлися у двобої з непоступливими угорками, які до цього обіграли збірну Польщі 6:3 та поступилися фінкам 0:3. З аналогічним рахунком фінки обіграли і наших дівчат, а в другому матчі українки розписали мирову з полячками, - повідомляє Спортивний Житомир.

  Стартові хвилини, як і в цілому перший тайм пройшов під диктовку Угорщини, яка продемонструвала швидкісний і технічний футбол. Головна загроза йшла через лівий фланг українок. В середині тайму черговий прорив завершився гольовим моментом і мадярки повели в рахунку 1:0.

  Приємно, що наші футболістки не засмутилися, а навпаки заграли агресивніше і вже під кінець тайму вирівняли гру. Активною в ці хвилини була Ірина Кушнір, яка і реалізувала один з моментів збірної у першому таймі. З нічийним рахунком 1:1 команди пішли на перерву.

  З запалом Україна вийшла і на тайм другий. Певні зміни в складі привнесли нове дихання в грі нашої команди і все частіше українки почали  створювати моменти у чужих воріт. Водночас і захист діяв доволі злагоджено. В такій активні і водночас нервовій боротьби проминув тайм другий, який також не визначив сильнішого – 1:1.

  В черговий раз на Україну очікувала серія післяматчевих пенальті, і на цей раз всі п’ять ударів були влучними! А один удар, який парирувала Олександра Темник в підсумку приніс перемогу для України.

За матеріалами Womensfootball

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework