У Житомирі стартував чемпіонат ДШВ з волейболу. ФОТО

  На спортивному майданчику 95-ої бригади  7 червня стартували відбіркові матчі турніру з волейболу за першість серед серед військових частин ДШВ ЗС України.

   Захід розпочався з урочистого підняття державного прапора, гімну, вітальних слів та побажань на вдалу гру. Зокрема, у змаганнях беруть участь 8 команд з усіх десантно-штурмових бригад та окремих підрозділів ДШВ. Згідно турнірної сітки, наступного дня найкращі команди десантників зійдуться у вирішальних поєдинках. Загалом у турнірі беруть участь майже сотня найкращих десантників-волейболістів.

  Як зазначив начальник фізичної підготовки та спорту командування Десантно-штурмових військ підполковник Андрій Палагін, окрім суто спортивного характеру, подібні заходи допомагають військовослужбовцям, які тривалий час виконували завдання в районі ООС, відпочити та отримати фізичну та психологічну розрядку.

  Попре спеку та відсутність часу для тренувань у деяких команд, здебільшого всі учасники демонструють високі спортивні здібності та жагу до перемоги.

  Подібні турніри проводяться у десантно-штурмових військах регулярно й з інших видів спорту. Зокрема, у першості з волейболу серед бригад ДШВ у 2017 році перше місце виборола 95-та одшбр. Цього року склад команд дещо змінився, тому змінились і фаворити турніру: зараз найкращі результати демонструють команди майже з усіх бригад.

  Фінальні ж матчі відбудуться 8 червня між найкращими командами, котрі пройдуть до фіналу.

  Побажаємо усім успіху та нехай переможе найкращий!

n 07061815 1

n 07061815 1

n 07061815 1

Прес-служба 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework