Залежність — не вирок: У Житомирі відбувся міжрегіональний турнір з міні-футболу «Джерело життя». ФОТОРЕПОРТАЖ

    Цієї неділі, 24 червня, на спортивному майданчику Житомирської ЗОШ №5 відбулися змагання з міні-футболу під назвою «Джерело життя» представників державних, недержавних установ та громадських організацій. 

   У турнірі взяли участь команди з різних міст України – представники громадських об’єднань, які проводять антинаркотичну первинну і вторинну профілактику. Зокрема, команда Житомирської ГО «Милосердя»; «Аква-Віта» та «Аква-Віта 2» - команди ГО «АКВА ВІТА»; команда Всеукраїнської благодійної організації «Конвіктус Україна» (м. Київ); команда ГО «12+» (м. Рівне); команда «Genesis» (м. Київ).

    Цей спортивний благодійний захід відбувається вже не вперше і щоразу переслідує певну доброчинну, благородну мету, має конкретну ціль. Цього разу турнір був приурочений такій даті, як Міжнародний день боротьби з незаконним обігом наркотиків.

   Одними з головних посилів цих змагань є вкотре привернути увагу до такої серйозної, глобальної проблеми, як наркоманія, а також торгівля та незаконних обіг наркотиків. І, звісно ж, організатори наголошували й на тому, що люди, які мають певні залежності, обов'язково потребують допомоги, підтримки, аби здолати згубні звички та залежності.

    «Цей турнір, приурочений Міжнародному дню боротьби з наркотиками, покликаний показати, що люди, які мають наркотичну залежність, такі ж, як і всі. Більше того, вони теж гідні люди з великої літери "Л", а також те, що вихід є завжди. Залежність — це не клеймо і не якийсь вирок. На жаль, у нашому суспільстві до людей, які мають залежності, чи ж то борються з ними, ставляться стереотипно. Щось на кшталт того, що це вже втрачена людина. А так просто не має бути. І саме цими змаганнями ми хотіли акцентувати на тому, що залежна людина — вона теж жива людина, яка може повноцінно жити, радіти життю, не відчуваючи себе якось не такою, іншою, відкинутою суспільством тощо. Вихід є з будь-якої ситуації! Проблеми можна вирішувати. Варто лише захотіти», — переконаний організатор турніру «Джерело життя» Ткаченко Олександр, керівник ГО «Аква-Віта» (Житомир).

   Повертаючись до змагань, додамо, що всі команди відзначили дипломами та сувенірами від Житомирської міської ради, переможців та призерів – вимпелами, медалями та грамотами.  Переможці - команда "Конвіктус Україна"(Київ), друге і третє призові місця посіли відповідно ГО "Аква-Віта" та ГО "Милосердя". Кращим голкіпером став Андрій Свидецький, бомбардиром – Андрій Голубенко, а звання кращого гравця турніру отримав Олег Ковальський.

  Нагадаємо, що минулий турнір «Джерело життя» відбувся 3 червня. Тоді ж стало відомо, що вже наприкінці літа в Житомирі може запрацювати соціальний кабінет, де надаватимуть допомогу людям із залежностями.

turnir 2
turnir 3
turnir 3
turnir 3
turnir 3
turnir 3
turnir 3
turnir 3
turnir 3
turnir 3
turnir 3
turnir 3
turnir 3
turnir 3
turnir 3
turnir 3
turnir 3
turnir 3
turnir 3
turnir 3
turnir 3
turnir 3
turnir 3
turnir 3
turnir 3
turnir 3
turnir 3
turnir 3
turnir 3
turnir 3
turnir 3
turnir 3
turnir 3
turnir 3
turnir 3

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework