×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирянка на Кубку України зі спортивної аеробіки виборола три срібні медалі

21-22 листопада у столиці України у спортивному комплексі Київського політехнічнічного інституту відбувся фінал Кубку України зі спортивної аеробіки, якому взяли участь понад 500 спортсменів з 13 областей України та м. Київ.

Про це повідомляє прес-центр ЖДУ ім.. Івана Франка.

n2511141695 1

Студентка факультету фізичного виховання і спорту Житомирського державного університету імені Івана Франка Валерія Семеній виступала у трьох видах програм (трійки, аеро-денс, аеро-степ) у віковій категорії юніори. У виді програми – трійки разом з вихованками ЖДЮСШ «Авангард» та майбутніми абітурієнтками факультету фізичного виховання –Олександрою Мохорт та Анастасією Долгіх франківка здобула срібну нагороду. Ще одне«срібло»Валерія Семеній виборола у такому виді програми, як аеро-денс. А почесне 3 місце студентка завоювала в програмі – аеро-степ. Загалом команда Житомирської області посіла ІІ загальнокомандне місце, випередили її представники команди Донецької області, ІІІ місце зайняла команда з Сумської області.

Зауважимо, що паралельно з фіналом кубку України відбувся й Чемпіонат України серед юнаків та молоді. У цих змаганнях Валерія Семеній виступала у категорії – молодь в індивідуальних вправах. Лише однієї десятої не вистачило студентці ЖДУ імені Івана Франка для того, щоб посісти третє місце.

n2511141695

Загалом, за словами Президента федерації Житомирської області зі спортивної аеробіки і фітнесу Оксани Степанюк, спортсмени нашого осередку гідно представила Житомирську область на цих змаганнях і досягли вагомих результатів.

«Подальшу роботу ми вбачаємо у формуванні та підготовці спортсменів до збірних команд України», - наголосила Президент федерації Житомирської області зі спортивної аеробіки і фітнесу.

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework