За команду Житомирського району гратиме екс-гравець вищолігової «Зірки» та рідний брат гравця збірної України Руслана Малиновського

Виконавчий директор Житомирської районної федерації футболу, представник ФК «Сокіл»(Житомирський район) Ігор Козерацький розповів кореспонденту «Приміського життя» про гучні трасфери команд,  амбітні плани федерації та «СОКОЛА».

   — Під час перерви  між першим та другим колом чемпіонату Житомирського району з футболу в командах відбулися ряд гучних трансферів: «Олімпік» зі Станишівської ОТГ дозаявив рідного брата гравця збірної України Руслана Малиновського -  Олександра, іванівський «Екстрім» підсилився екс-голкіпером «Полісся» Сергієм Школьним, «Лука-Агро» дозаявила наддосвідченого півзахисника, який пограв у багатьох командах Першої та Другої ліг Чемпіонату України Дмитра Швеця, останнім клубом якого було теж житомирське «Полісся». А найгучнішим трансфером здивував новогуйвинський «Танкіст»: у ІІ колі районних змагань за їх команду гратиме екс-гравець вищолігової «Зірки» з Кропивницького Олександр Тарасюк,  — роз’яснив Ігор Козерацький.

  — Які нові футбольні змагання плануєте провести?

  — У кінці літа й на початку осені планується старт першого повноцінного  Чемпіонату Житомирського району з футболу серед ветеранів (40+). На кінець вересня — початок жовтня спробуємо запустити пілотну Шкільну Футбольну лігу серед учнів 8-11 класів районних шкіл.

  — Які завдання ставите на сезон для збірної Житомирського району ФК «Сокіл»Чи плануєте підсилюватися під час перерви в Першості області?

  — Дозаявковий період в області ще не розпочався  (триватиме з 10 серпня до 31 серпня — ред.), але ми вже активно проводимо ротацію складу, оновлюємо проблемні позиції,  шукаємо гравців для підсилення збірної району. Вже є попередня домовленість про перехід в «Сокіл» талановитого нападника Артема Бедрачука, який  має досвід виступів за вищолігові обласні команди. Також,  знаходимося в активній фазі перемовин з досвідченим півзахисником і перспективним молодим захисником.

  Завдання на сезон 2018 року для клубу тільки одне: перемога у Першості Житомирської області та вихід у Вищу лігу обласних змагань. Керівництво клубу, тренери і гравці ФК «Сокіл» — це монолітний колектив однодумців-максималістів.

  По-іншому і бути не може! 

Ірина КАРПЕНКО

/газета «Приміське життя»/

 

Последнее изменение Четверг, 26/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework