×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Команда 95 десантно-штурмової бригади привезла в Житомир кубок із Львова

  29 липня у Львові відбувся ІІ-й Всеукраїнський чемпіонат з функціонального багатоборства серед команд Десантно-штурмових військ Збройних сил України на здобуття титулу “Найбільш фізично підготовлена команда військовослужбовців Десантно-штурмових військ Збройних Сил України” (КРОСФІТ).

 Організаторами змагань виступили Федерація функціонального багатоборства України, Командування десантно-штурмових військ та Львівська обласна державна адміністрація, про це повідомляє Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України на своїй сторінці у фейсбук.

  У змаганнях взяли участь шість команди з 25 Окрема Повітрянодесантна Дніпропетровська Бригада, 79 десантно-штурмова бригада Микалаєва, 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ, 81 окрема аеромобільна бригада, та 199 навчальний центр ДШВЗС України та 95 десантно-штурмової бригада Житомира. Склад команд складався з чотирьох чоловіків та одної жінки.

ok 30.071853gif

  Перед початком змагань до учасників з привітальним словом звернулись начальник штабу-перший заступник командувача десантно-штурмових війсь ЗС України генерал-майор Андрій Ковальчук, перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський, заступник голови Львівської обласної ради Андрій Білоус та Президент Федерації функціонального багатоборства України Антон Маляренко.
  В запальній боротьбі, в напруженому темпі - протягом майже чотирьох годин учасники змагань показували незламних дух українських десантників виконуючи вправи на витривалість та швидкість. Серед вправ такі як кидки медболу (вагою 9 кг) в мішень, віджимання на низькорівневих кільцях, підтягування на перекладині, для жінок такі як махи гірею двома руками (16 кг), застрибування на тумбу (50 см) 25 раз та багато інших. Кожна команда викладалась на повну, демонструючи свою міць, силу та витривалість.

ok 30.071546gif

  Підтримували десантників у нелегкій спортивній боротьбі побратими, друзі та сім’ї, львів’яни та гості міста.Під час перерв між турами учасників змагань та глядачів розважали творчі колективи Львівщини.

  За підсумками змагань, призові місця розподілилися наступним чином: «бронзу» здобула команда 80 окремої десантно-штурмової бригади , «срібло» команда 79 окремої десантно-штурмової бригади, а призером стала команда 95 десантно-штурмової бригади . Усі учасники змагань були нагороджені медалями, дипломами та подарунками.

ok 30.07185gif

 

Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України 

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Понедельник, 30/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework